5 marca 2012 o 04:29
Zgłoś do moderacji
mysle ze jezeli pobieracie oplaty za dodatkowe funkcje i efekty ..to wszyscy powinnismy miec rowne szanse .Moim skromnym zdaniem nagrania na innych programach a pozniej z roznymi efektami dosc czesto po studyjnym wrecz masteringu nie powinny byc wrzucane na ising .Jesli tak ma byc to po co ja mam wam placic ??? Wole zrobic cos na innym programie a pozniej wrzucic .... i nie musze placic za pelny serwis .Szanse sa nierowne wiec po co taka zabawa ...????
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
5 marca 2012 o 08:11
Zgłoś do moderacji
A niby dlaczego nierówne???
Ja też korzystam z opcji you tube i nagrywam na programach i uwierz, to nic nie zmienia, tylko wiecej czasu schodzi żeby wrzucić
😛
nie wszystko złoto co się świeci...
ftalo mężczyzna, 30
RTA
Nagrań: 51, Postów: 220
6 marca 2012 o 22:48
Zgłoś do moderacji
A to ciekawe,nawet nie wiedziałem że aplikacja ising oferuje dodatkowe ustawienia mikrofonu w czasie nagrywania za opłatą. Powiedz coś więcej na ten temat.
No ja nie mam ani studia,ani sprzętu,ani nie jestem profesjonalistą ,ale jakoś sobie daję radę więc co za problem? Kto się interesuje ,ten wie co trzeba zrobić z mikrofonem,a komu szkoda czasu kupuje abonament i dostraja na żywo
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
6 marca 2012 o 22:49
Zgłoś do moderacji
ftalo pisze:
A to ciekawe,nawet nie wiedziałem że aplikacja ising oferuje dodatkowe ustawienia mikrofonu w czasie nagrywania za opłatą. Powiedz coś więcej na ten temat.
No ja nie mam ani studia,ani sprzętu,ani nie jestem profesjonalistą ,ale jakoś sobie daję radę więc co za problem? Kto się interesuje ,ten wie co trzeba zrobić z mikrofonem,a komu szkoda czasu kupuje abonament i dostraja na żywo
hahaahahah chyba pogłosem
😃DD
nie wszystko złoto co się świeci...
greenpath mężczyzna, 30
Nagrań: 86, Postów: 1135
6 marca 2012 o 23:21
Zgłoś do moderacji
Jest już taki temat.. Np. ,,Co nas wkurza w iSing".. Szukać nie umiesz ?
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
24 marca 2012 o 12:41
Zgłoś do moderacji
dodajcie cos z blog 27 plis. Pozdrowionka
😉
Mikolajek urodzony 6 grudnia :)