2 marca 2012 o 09:58
Zgłoś do moderacji
Potrzebuję propozycji piosenek. Chodzi mi o takie, które trzeba zaśpiewać mocnym głosem. No i ważne, żeby były hmm piękne, wiecie, żeby miały to coś jak np. i will always love you- whitney houston. Szukam czegoś właśnie w tym stylu, a nie np. rock. Mało znane utwory mile widziane. Piosenki polskie i angielskie. I co ważne- podkład musi znajdować się na ising.
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
2 marca 2012 o 10:02
Zgłoś do moderacji
nieznajoma997 pisze:
Potrzebuję propozycji piosenek. Chodzi mi o takie, które trzeba zaśpiewać mocnym głosem. No i ważne, żeby były hmm piękne, wiecie, żeby miały to coś jak np. i will always love you- whitney houston. Szukam czegoś właśnie w tym stylu, a nie np. rock. Mało znane utwory mile widziane. Piosenki polskie i angielskie. I co ważne- podkład musi znajdować się na ising.
wejdz w katalog i szukaj sobie.
nie wszystko złoto co się świeci...
2 marca 2012 o 12:53
Zgłoś do moderacji
skoro Pani w żaden sposób swoją odpowiedzią nie pomaga, to w ogóle po co ją Pani dodaje?
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
2 marca 2012 o 12:56
Zgłoś do moderacji
nieznajoma997 pisze:
skoro Pani w żaden sposób swoją odpowiedzią nie pomaga, to w ogóle po co ją Pani dodaje?
Jaki temat ,taka odpowiedz
🙂
Jakbys się troszkę wysiliła,to byś:
1. znalazla taki temat(gdyż istnieje)
2. sama szukała piosenki
nie wszystko złoto co się świeci...
2 marca 2012 o 15:14
Zgłoś do moderacji
Skoro mój temat jest głupi, to po co tu zaglądać i na niego odpowiadać? Z resztą, nie mam zamiaru prowadzić jakiś dyskusji. nikogo nie zmuszam do czytania, a tym bardziej do odpowiadania.
lina08 kobieta, 28
Nagrań: 3, Postów: 820
2 marca 2012 o 19:22
Zgłoś do moderacji
Rolling in the deep
Someone like you
I have nothing
MUZYKA? = ŻYCIE !
2 marca 2012 o 19:22
Zgłoś do moderacji
Rolling in the deep
Someone like you