praetor mężczyzna, 47
Nagrań: 0, Postów: 212
25 lutego 2012 o 13:29
Zgłoś do moderacji
Na ising pojawia się ostatnio wiele wątków, w których prosicie o pomoc w doborze repertuaru konkursowego lub szukacie utworów odpowiednich dla waszego głosu.
Niestety duża liczba praktycznie takich samych tematów zaśmieca forum i powoduje,że staje się ono mniej czytelne.
Dlatego stworzyłem wątek zbiorczy.
ZASADY:
- w wątku można pytać innych użytkowników o propozycje utworów ( podajemy rodzaj konkursu i inne istotne szczegóły lub pytacie konkretnie o utwory pasujące do waszej barwy )
- osoba, która zdecyduje się pomóc proszona jest o zacytowanie wypowiedzi, która odnosi się do konkretnego wpisu (nie będzie w ten sposób bałaganu )
- nie robimy offtopa
Edytowano 18 września 2012 o 15:47 przez moderatora.
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
Konto usunięte
Otwock
25 lutego 2012 o 20:04
Zgłoś do moderacji
Prosze, o pomoc, o wyborze, dla mnie jakiejś fajnej piosenki. Wiecie jak śpiewam z nagrań.
Pozdrawiam . ;)
wikcia12 kobieta, 26
Bydgoszcz
Nagrań: 32, Postów: 149
25 września 2012 o 16:49
Zgłoś do moderacji
Czy znacie jakieś piosenki, które pasują do mojej barwy głosu? Język, gatunek muzyczny itp. nie grają roli. Proszę pisać w pw.
stala kobieta, 29
Skarszewy
Nagrań: 3, Postów: 2
3 października 2012 o 20:32
Zgłoś do moderacji
Hej iSing'owicze! : ))
Planuję wziać udział w Konkursie Piosenki Ekologicznej. Nie mam jednak pomysłu jaką piosenkę mogłabym zaprezentować.
Dlatego zwracam się z prośbą do Was. Może macie jakieś pomysły?
🙂 Będę bardzo wdzięczna.
Z góry dziękuję ! : ))
Muzyczna =)
yousta kobieta, 24
Nagrań: 0, Postów: 112
14 października 2012 o 12:12
Zgłoś do moderacji
macie pomysły na jakieś fajne piosenki, którymi bym zaskoczyła szkołę na konkursie? język obojętny. czekam na odpowiedzi
😃
Ekhm...
kawa15 kobieta, 28
Małopolska ;D
Nagrań: 63, Postów: 82
14 października 2012 o 13:44
Zgłoś do moderacji
karineczqol13 pisze:
Zostałam wybrana przez nauczyciela do wzięcia udziału w konkursie i tu zaczynają się schody ponieważ nie wiem jaką piosenkę wybrać. Repertuar jest dowolny, obojętne w jakim języku jednak nie ma to być zbyt łatwa piosenka, ma ona również podkreślać "moje walory głosowe". Bardzo prosiłabym was o rady jaką piosenkę zaśpiewać, która byłaby odpowiednia dla mojego głosu a zarazem efektowna. Z góry dzięki. 😘
Możesz zaśpiewać piosenki Alicii Keys- można się w nich pokazać
😉)
pozdrawiam
😉
arek1717 mężczyzna
Nagrań: 1, Postów: 42
23 listopada 2012 o 15:47
Zgłoś do moderacji
Witam czy ktoś mógłby mi doradzić jakie piosenki mogę wykonać na Isingu???
Mam niski głos i wydaje mi się że limit utworów,które mogę zaśpiewać już się wyczerpał...
🙁(
Z góry dziękuję za propozycje
😉
beti159 kobieta, 25
Nagrań: 0, Postów: 122
26 grudnia 2012 o 22:01
Zgłoś do moderacji
a Mieczysław Sczęśnaik ,Maciek Maleńczuk , Krajewski ,Basia Stępniak piękne głosy polskiej sceny muzycznej posłuchajcie może coś znajdziecie
6 stycznia 2013 o 13:01
Zgłoś do moderacji
Czy pasuje mi ta piosenka do zaspiewania na konkursie ??? http://ising.pl/nagranie/168hnkjgbaq,Stachursky-Typ_niepokorny
mroffeczka kobieta, 25
Ostrów Wielkopolski ^^
Nagrań: 0, Postów: 5
8 stycznia 2013 o 17:15
Zgłoś do moderacji
Jak byście mogli znaleźć jakieś piosenki do mojej barwy
🙂 Byłabym wdziięczna
Śpiew to nie pokaz mody... nie musisz być najlepsza!!
17 stycznia 2013 o 18:10
Zgłoś do moderacji
Konkurs - piosenki rockowe / bluesowe, ostre popowe cos w ten desen . itp . decydujcie za mnie .