Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 23 lutego 2012 o 15:33 przez moderatora.
MYSTERRIES
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
MUZYKA? = ŻYCIE !
klaudia00023 pisze:
Witam !
W szkole nasza pani od muzyki zadała mi dość trudne zadanie , żebym wymyśliła tekst piosenki na zakończenie roku szkolnego do piosenki " Nie płacz Ewka " . Proszę pomóżcie ! Będzie siara jak do końca roku szkolnego nie ułożę tekstu . Już próbuję i próbuję i nie wymyślę ;c
Będę wam bardzo wdzięczna . Może być nawet jakiś tekst który istnieje ale żeby pasował do piosenki .
Z góry dziękuję .🙂
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
![]()
![]()
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
![]()
![]()
monia09045 pisze:
Powyższy tekst jest bardzo dobry!
![]()
![]()
![]()
mirka10204 pisze:
pomogła bym wam ale ja umiem składać tylko wiersze😉)
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 13:04.
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej