Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
jacekklo86 pisze:mysle ze nie jest problem napisac tekst piosenki ...to zalezy tylko od weny ....gorzej jest z komponowaniem muzyki 🙂 to juz jest wyzsza szkola jazdy 🙂a ja mysle odwrotnie😉) wieksze problemy mam z napisaniem sensownego tekstu😉 bo jak już zacznę, to nie umiem go dokończyć😉)
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
nieudana pisze:jacekklo86 pisze:mysle ze nie jest problem napisac tekst piosenki ...to zalezy tylko od weny ....gorzej jest z komponowaniem muzyki 🙂 to juz jest wyzsza szkola jazdy 🙂a ja mysle odwrotnie😉) wieksze problemy mam z napisaniem sensownego tekstu😉 bo jak już zacznę, to nie umiem go dokończyć😉)
no a jak ci idzie z pisaniem muzyki
nieudana pisze:
jacekklo86 pisze:nieudana pisze:jacekklo86 pisze:mysle ze nie jest problem napisac tekst piosenki ...to zalezy tylko od weny ....gorzej jest z komponowaniem muzyki 🙂 to juz jest wyzsza szkola jazdy 🙂a ja mysle odwrotnie😉) wieksze problemy mam z napisaniem sensownego tekstu😉 bo jak już zacznę, to nie umiem go dokończyć😉) no a jak ci idzie z pisaniem muzykiprędzej wymyślę muzykę niż słowa...
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
nieudana pisze:jacekklo86 pisze:nieudana pisze:jacekklo86 pisze:mysle ze nie jest problem napisac tekst piosenki ...to zalezy tylko od weny ....gorzej jest z komponowaniem muzyki 🙂 to juz jest wyzsza szkola jazdy 🙂a ja mysle odwrotnie😉) wieksze problemy mam z napisaniem sensownego tekstu😉 bo jak już zacznę, to nie umiem go dokończyć😉) no a jak ci idzie z pisaniem muzykiprędzej wymyślę muzykę niż słowa...
hmm no to jestes bardzo zdolna (w sumie to muzyka generalnie wciaga i to jest tzw zabawa dzwiekow)
nieudana pisze:
jacekklo86 pisze:nieudana pisze:jacekklo86 pisze:nieudana pisze:jacekklo86 pisze:mysle ze nie jest problem napisac tekst piosenki ...to zalezy tylko od weny ....gorzej jest z komponowaniem muzyki 🙂 to juz jest wyzsza szkola jazdy 🙂a ja mysle odwrotnie😉) wieksze problemy mam z napisaniem sensownego tekstu😉 bo jak już zacznę, to nie umiem go dokończyć😉) no a jak ci idzie z pisaniem muzykiprędzej wymyślę muzykę niż słowa... hmm no to jestes bardzo zdolna (w sumie to muzyka generalnie wciaga i to jest tzw zabawa dzwiekow)nie trzeba być zdolnym... wystarczy myśleć muzyką..
J.B. (Jacek)
Marcelaa
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!