Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
lolak67 pisze:
ogarnij się debilu same bez talencie z cb że cho cho już się nie dziwię czemu nie masz znajomych bo kto by cię lubił a ty napewno nie umiesz śpiewać dlatego dajesz 1 frajer!!!!!Z CB JEST!!
W przypadku rozpowszechniania przez Użytkownika treści bezprawnych, obraźliwych, nieprawdziwych, niezgodnych z przepisami prawa, propagujących przemoc, nienawiść, naruszających normy moralne lub dobre obyczaje, jak również uznanych przez Administratora za niewłaściwe lub sprzeczne z Regulaminem, Administrator może usunąć te treści, a także uprawiony jest do zablokowania Konta.
majutek1000 · 10 lutego o 18:16
Nie denerwuj mnie zasrany gówniarzu takimi komentarzami jak ,,Sama sobie skomentuj" Nie w***iaj mnie !!!!!!!
Re: Zamknij się ! ! ! ☺
majutek1000 · 10 lutego o 18:18
Hahaha ! Zabawne !!! Myślisz, że on mi coś zrobi ??? No prosze cie nie bądź taki naiwny ! (ADMINISTRATOR)
Aha.. POWODZENIA NAIWNY MAŁOLACIE !!!
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
anitabednaruk pisze:
Praetor, nie rozśmieszaj mnie. Myślisz, ze nasza kochana administracja naprawdę rozstrzyga kto zawinił? 😃
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu do naszego katalogu ponowie dodajemy aż sześć nowości – od włoskich klasyków po energetyczne hity! 🎶🔥
Zobacz więcej