17 lutego 2012 o 19:43
Zgłoś do moderacji
Nie pierwsza i nie ostatnia osoba która ,,śpiewa,, a tak naprawdę tylko puszcza z YT piosenki innych.
No ale cóż..Każdy zawsze pozna, i jak już nie raz się spotkałam z taką sytuacją to usunie zaraz jak dostanie mase 1 i komentarzy.
MUZYKA? = ŻYCIE !
22 lutego 2012 o 18:28
Zgłoś do moderacji
fruti78 pisze:
no tak niektórzy już tacy są 🙁 ja widziałam kiedyś, że taka jedna dziewczyna tylko ruszała ustami w piosence ,Karuzela' i zamiast niej puściła sobie Sylwię Grzeszczak i udawała, że to ona śpiewa. Ale nic z tym się nie zrobi i już po prostu ludzie są jacy są .
Fruti w tym momencie pewnie jakaś 9 latka się popisywała i każdy poznał , że to Sylwia Grzeszczak .
Dor 79 zgadzam się z Tobą w 100% . Nie rozumiem co ludzie w tym widzą , daje im to satysfakcje, że oszukuję , kradną wręcz czyjeś nagrania ? Dla mnie jest to po prostu chore.
I ♥ rock !
22 lutego 2012 o 18:52
Zgłoś do moderacji
Normalne to nie jest..
2 lata temu na iSing mini...Dostałam ocenę 1 za to, że niby nie ja śpiewałam ową piosenke...Żałosni tacy ludzie są..
MUZYKA? = ŻYCIE !
tomdzek mężczyzna, 27
Garwolin
Nagrań: 0, Postów: 1257
22 lutego 2012 o 20:28
Zgłoś do moderacji
to takie straszne huhuhuhuhu
mnie to bawi jak ktoś puszcza sobie do mikrofonu moje nagranie hahahahahah
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
22 lutego 2012 o 20:30
Zgłoś do moderacji
aniuusx33 pisze:
No akurat Tomku z podawaniem się za Ciebie się jeszcze nie spotkałam 😉
ja słyszałem osobiście
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
aniuusx33 kobieta, 32
Elbląg
Nagrań: 0, Postów: 132
22 lutego 2012 o 20:35
Zgłoś do moderacji
ooo no to nie ciekawie ... To jest żałosne ... nie wiem co to za satysfakcja kiedy ktoś kogoś chwali nie za swój wyczyn ...
Konto usunięte
22 lutego 2012 o 20:36
Zgłoś do moderacji
Ja nie raz takie rzeczy widzę, że ktoś śpiewa z plejbeku. Czasem to wygląda po prostu jak dowcip, czasem jak coś w rodzaju minilisty przebojów (byl kiedyś w telewizji taki program). Wszystko zależy od sytuacji. w internecie przewaznie wyglupy to sa.
Konto usunięte
22 lutego 2012 o 20:38
Zgłoś do moderacji
Cd mnie to raczej nie podejrzewam jeszcze, żeby mój glos gdzieś podstawiano.
Konto usunięte
22 lutego 2012 o 20:43
Zgłoś do moderacji
Możliwe. Chodzi Ci o to, że dzięki nim ludzie jakby wygryzają innych, przez te jedynki?
Faktycznie, wtedy bardzo źle to wygląda.
aniuusx33 kobieta, 32
Elbląg
Nagrań: 0, Postów: 132
22 lutego 2012 o 22:44
Zgłoś do moderacji
Nie chodzi mi o to , że dzieci czują się niedowartościowane w swoim realnym społeczeństwie , w wyniku czego próbują dowartościować się na portalach społecznościowych . Np. wydaje mi się , że jestem brzydka/ brzydki to znajde zdjęcię ładnej dziewczyny , czy nie mam głosu więc znajde wykonanie kogoś i podam za swoje dzięki czemu usłyszę kilka miłych słów .