keraj31 mężczyzna, 48
Gorzów Wielkopolski
Nagrań: 178, Postów: 13
17 lutego 2012 o 17:33
Zgłoś do moderacji
Proponuję, wręcz nalegam żeby zmienić skalę ocen za wykony, a na pewno nazwy tych ocen.Np."Lepsze od oryginału" to jakieś nieporozumienie.Albo pozostawić tylko pięciostopniową skalę ocen albo wymyślić jakiś sposób na ocenianie tego co słychać a nie na zasadzie - daję najwięcej ile można bo tak można- obojętnie , czy nagranie jest bardzo dobre czy beznadziejne. Myślę że jest to godne przemyślenia przez administratorów. Na pewno wtedy byłby to portal bardziej wiarygodny.Pozdrawiam
majkel32 kobieta, 24
Nagrań: 0, Postów: 481
17 lutego 2012 o 18:06
Zgłoś do moderacji
tomdzek pisze:
popieram 🙂
ja też xd
Kochaj serio, zyj bardziej, pragnij mocniej
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
17 lutego 2012 o 19:01
Zgłoś do moderacji
keraj31 pisze:
Proponuję, wręcz nalegam żeby zmienić skalę ocen za wykony, a na pewno nazwy tych ocen.Np."Lepsze od oryginału" to jakieś nieporozumienie.Albo pozostawić tylko pięciostopniową skalę ocen albo wymyślić jakiś sposób na ocenianie tego co słychać a nie na zasadzie - daję najwięcej ile można bo tak można- obojętnie , czy nagranie jest bardzo dobre czy beznadziejne. Myślę że jest to godne przemyślenia przez administratorów. Na pewno wtedy byłby to portal bardziej wiarygodny.Pozdrawiam
Panie Jarku, sądzi pan, że jak zmniejszy się skala ocen, to użytkownicy przestaną dawać "najwięcej ile można bo tak można" ?
Nie sądzę... Poza tym, kto każe sugerować się opisami ocen?
17 lutego 2012 o 19:40
Zgłoś do moderacji
Zgodze się z tym.
Ja osobiście nie sugeruję się tym że jak jest 6 to lepsze od oryginału.
Dla mnie skala to skala bez żadnych ,,napisów,,
MUZYKA? = ŻYCIE !
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
17 lutego 2012 o 20:01
Zgłoś do moderacji
niektóre wykonania są rzeczywiście lepsze od oryginału
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
keraj31 mężczyzna, 48
Gorzów Wielkopolski
Nagrań: 178, Postów: 13
17 lutego 2012 o 20:45
Zgłoś do moderacji
Nie twierdzę , że nie ma lepszych nagrań od oryginałów.Zgadza się. Są.Tylko bezsensu są te opisy przy ocenach.Rzeczywiście, może lepiej niech zostaną same gwiazdki a opisy wyłączyć , bo jedni się sugerują inni nie i wychodzi nieścisłość. Należy tylko dokładnie o tym poinformować wszystkich użytkowników w formie komunikatu o zmianie systemu oceniania. Może wtedy ludzie zaczęli by bardziej rzetelniej i realniej oceniać wykony.Ja na przykład dostaję przeważnie 6 a wcale nie uważam że większość moich wykonów zasługuje na taką ocenę. Wolę dostać szczerą ocenę i uzasadnienie niż same 6.
Konto usunięte
17 lutego 2012 o 20:57
Zgłoś do moderacji
A wg mnie powinni w ogóle zlikwidować te gwiazdki, najważniejsze są komentarze dla mnie jeśli chodzi o sposoby oceniania.
Po co te gwiadki, których nie można dodać osobno bez komentarza, więc jak w komentarzu bedzie miłe słowo lub nie to gwiazdkowanie jest zbędne już..wg mnie
Pozdrawiam
Wespe
lidusia213 kobieta, 32
Nowy Sącz
Nagrań: 128, Postów: 13
14 czerwca 2012 o 21:48
Zgłoś do moderacji
Chciałam pokazać Wam najnowsze nagranie naszego zespołu
🙂
http://www.youtube.com/watch?v=hWyRGqRqW4U
Jeżeli Wam się spodoba to będzie nam bardzo przyjemnie
🙂
Liczymy na szczery komentarz
🙂
Pozdrawiam
Lidia
muzyka zaczyna się tam, gdzie słowa są bezsilne...
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
14 czerwca 2012 o 21:56
Zgłoś do moderacji
piłka leci heeeeeeeeeeeeeeeeen wysoko
nie wszystko złoto co się świeci...