Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 18 listopada 2009 o 06:27.
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
o właśnie Kasper zapodał świetnym pomysłemwybierz Ewelina osoby, które będą wybierać, ale żeby mieli słuch muzyczny
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo pisze:
robertas19 pisze:o właśnie Kasper zapodał świetnym pomysłemwybierz Ewelina osoby, które będą wybierać, ale żeby mieli słuch muzyczny
![]()
to nie był pomysł, to był sarkazm Robercie
Annica
anusha1992 pisze:
Ja już nagrywałam Moja i Twoja nadzieja. chcesz Evelka to sobie posłuchaj. Już był taki projekt.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej