Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 18 listopada 2009 o 06:27.
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
o właśnie Kasper zapodał świetnym pomysłem 😉 wybierz Ewelina osoby, które będą wybierać, ale żeby mieli słuch muzyczny 😉
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo pisze:
robertas19 pisze:o właśnie Kasper zapodał świetnym pomysłem 😉 wybierz Ewelina osoby, które będą wybierać, ale żeby mieli słuch muzyczny 😉
to nie był pomysł, to był sarkazm Robercie
Annica
anusha1992 pisze:
Ja już nagrywałam Moja i Twoja nadzieja. chcesz Evelka to sobie posłuchaj. Już był taki projekt.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowy tydzień rozpoczynamy z nowościami do zaśpiewania. Wśród nich znajdziecie tradycyjną kolędę w wersji TGD, najnowszy singiel Cleo oraz nostalgiczną piosenkę Kaśki Sochackiej.
Zobacz więcej