Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
singlovv3r pisze:
Ja widze, ze tu ktos ma zbyt wysokie mniemanie o sobie twierdząc
"szacunek dla ciebie ale nie jestem szarym nic nieznaczącym człowiekiem🙂"
Tak? a kim jestes ? Doda z wielkimi cycami czy pusta Jolanta z Rozowym koniem ?
maciej6894 pisze:
nooo ale ja nie mówię że chcę to w 5 minut zrobić trzeba pomyśleć ze spokojem.
Na początku musiałby zostać przeprowadzony konkurs na ISING z piosenkami które miałyby być wykonane na koncercie. Spośród nagrań wybierzę się 20 osób które będą brać udział w tym koncercie. Później wspólne próby, praca i koncert🙂
🙂 ja tak to widzę ale wiem oczywiście że trzeba czasu
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Człowiek człowiekowi wilkiem
robertas19 pisze:
maciej6894 pisze:nooo ale ja nie mówię że chcę to w 5 minut zrobić trzeba pomyśleć ze spokojem.
Na początku musiałby zostać przeprowadzony konkurs na ISING z piosenkami które miałyby być wykonane na koncercie. Spośród nagrań wybierzę się 20 osób które będą brać udział w tym koncercie. Później wspólne próby, praca i koncert🙂
🙂 ja tak to widzę ale wiem oczywiście że trzeba czasu
🙂
ale w tym konkursie byś musiał zagwarantować już, że taki koncert będzie miał miejsce, bo co Ci to da jak wybierze się 20 zwycięzców, jak nie będziesz miał gdzie ten koncert zrobić😉
Człowiek człowiekowi wilkiem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej