Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
singlovv3r pisze:
Ja widze, ze tu ktos ma zbyt wysokie mniemanie o sobie twierdząc
"szacunek dla ciebie ale nie jestem szarym nic nieznaczącym człowiekiem"
Tak? a kim jestes ? Doda z wielkimi cycami czy pusta Jolanta z Rozowym koniem ?
maciej6894 pisze:
nooo ale ja nie mówię że chcę to w 5 minut zrobić trzeba pomyśleć ze spokojem.
Na początku musiałby zostać przeprowadzony konkurs na ISING z piosenkami które miałyby być wykonane na koncercie. Spośród nagrań wybierzę się 20 osób które będą brać udział w tym koncercie. Później wspólne próby, praca i koncertja tak to widzę ale wiem oczywiście że trzeba czasu
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Człowiek człowiekowi wilkiem
robertas19 pisze:
maciej6894 pisze:nooo ale ja nie mówię że chcę to w 5 minut zrobić trzeba pomyśleć ze spokojem.
Na początku musiałby zostać przeprowadzony konkurs na ISING z piosenkami które miałyby być wykonane na koncercie. Spośród nagrań wybierzę się 20 osób które będą brać udział w tym koncercie. Później wspólne próby, praca i koncertja tak to widzę ale wiem oczywiście że trzeba czasu
ale w tym konkursie byś musiał zagwarantować już, że taki koncert będzie miał miejsce, bo co Ci to da jak wybierze się 20 zwycięzców, jak nie będziesz miał gdzie ten koncert zrobić
Człowiek człowiekowi wilkiem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej