Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
malpa2109 pisze:
Czy piszecie szczere komentarze? Mówicie o błędach, o tym co się podobało a co nie, co warto poprawić? Czy polega to bardziej na "fajnie, wpadnij do mnie"?
nie wszystko złoto co się świeci...
croc pisze:
Ja tak i czuję się tu bardzo osamotniony pod tym względem. Nie waham się dawać 1/2/3/4/5/6. Pełen wachlarz.
lalalala....
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
izabka96 pisze:
croc pisze:Ja tak i czuję się tu bardzo osamotniony pod tym względem. Nie waham się dawać 1/2/3/4/5/6. Pełen wachlarz.
Ja 1 i 2 nie daję...bo jakby nie patrzeć, to każdy potrafi śpiewać, ale nie każdemu to wychodzi... jak jest baaardzo strasznie to po prostu nie oceniam 😃
izabka96 pisze:
jak jest baaardzo strasznie to po prostu nie oceniam 😃
<<''Break Me, Shake Me''>>
nieudana pisze:
izabka96 pisze:croc pisze:Ja tak i czuję się tu bardzo osamotniony pod tym względem. Nie waham się dawać 1/2/3/4/5/6. Pełen wachlarz.
Ja 1 i 2 nie daję...bo jakby nie patrzeć, to każdy potrafi śpiewać, ale nie każdemu to wychodzi... jak jest baaardzo strasznie to po prostu nie oceniam 😃
No właśnie, to że komuś nie wychodzi jest równoznaczne z tym, że nie potrafi..😉
lalalala....
izabka96 pisze:
Kurcze... chodziło mi... że może ma wewnętrzny talent i nie umie go pokazać xDD
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
karolcia1313
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej