Konto usunięte
9 stycznia 2012 o 22:18
Zgłoś do moderacji
Ja nie zwracam uwagi na komentarze typu "Super!", "ślicznie", "FAJNIE O_O" itd. Miło jest jak ktoś napisze konstruktywnie co mu się podobało lub nie podobało. Swój głos lubię, ale nagrania na iSing mam póki co średnie, bo nie mam gdzie nagrywać.
salatov666 kobieta, 41
Warszawa
Nagrań: 9, Postów: 101
10 stycznia 2012 o 19:02
Zgłoś do moderacji
Mnie tego typu komentarze rozjuszają, bo tworzy się w głowie jakiś straszny ciężar, który każe wciąż myslec, że COŚ powinnam w kierunku rozwijania tak zwanego talentu zrobić. Nie znam osób, które twierdzą, że mają zarąbisty talent, choć tak naprawdę go nie mają. Mam kilkoro znajomych, którzy śpiewać po prostu lubią, choć przyznają, że urodzeni do tego nie są. Spotkałam się kilka razy na iSingu z dziwną tendencją do uważania siebie za lepszego i bardziej utalentowanego od innych, choć słuch podpowiada, iż jest to mniemanie cokolwiek błędne. Z drugiej strony jest kilka osób, które naprawdę mają świetny potencjał, ale jakoś nie dostają komentarzy, niewiele osób ich słucha.
Walka oksymoronów na płynnej granicy światów
mitka kobieta, 27
Nagrań: 1, Postów: 373
10 stycznia 2012 o 19:11
Zgłoś do moderacji
Ja w kilku piosenkach uwielbiam swój głos
😆 ale są i też takie które okropnie mi wychodzą a co do głosu chciała bym mieć mocniejszy ...
,,Czasami wolę być zupełnie sam
Niezdarnie tańczyć na granicy zła
I nawet stoczyć się na samo dno
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk,,
salatov666 kobieta, 41
Warszawa
Nagrań: 9, Postów: 101
10 stycznia 2012 o 19:12
Zgłoś do moderacji
Ach, a żeby było w temacie. Za cholerę nie wiem, co mysleć o swoim śpiewie. Talent mam, tyle wiem (zaraz padną na mnie gromy, spadnie na mnie stutonowy odważnik, albo coś w tym guście), ale odkryciem roku nie jestem. Postanowiłam się zapisać na lekcję śpiewu, bo jest kilka wyzwań, których samopas nie przeskoczę (już przebieram nóżkami, pierwsza lekcja w piątek za cztery dni). No i żałuję, że nie mam trochę mocniejszego, rockowego, zadziornego głosu. Taki los.
Walka oksymoronów na płynnej granicy światów
nikikita kobieta, 30
Nagrań: 16, Postów: 1
17 stycznia 2012 o 23:30
Zgłoś do moderacji
lubię kiedy śpiewam z mp4 czy czymś podobnym, na nagraniach mój głos już mi się mniej podoba. Kiedyś miałam dużo pochwał jak śpiewałam w szkolnych chórkach, czyli z 7 lat temu 😛 A czy teraz brzmi ładnie? sami oceńcie 😉
Konto usunięte
17 stycznia 2012 o 23:42
Zgłoś do moderacji
O ile ktoś myśli w miarę poważnie o śpiewaniu, to wszystkie komplementy uzyskane na iSing należy podzielić przez 10. Przeważnie konstruktywne komentarze (z konkretami) są coś warte, ale nie można mierzyć swojego talentu liczbą komentarzy "ślicznie 6/6". Ta liczba to przeważnie jedynie liczba znajomych. Z jednej strony jest to miłe, ale z drugiej czemu to służy? Taka osoba zacznie wierzyć w swój śpiew i prędzej czy później dowie się, że... po prostu NIE POTRAFI śpiewać.
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
17 stycznia 2012 o 23:53
Zgłoś do moderacji
ja niestety wciąż widzę w swoim głosie maaaase rzeczy do poprawy...
perfekcjonizm bywa uciążliwy.
Bo rzadko jestem zadowolona.
a komentarze typu "super 6/6" są przezabawne.
😛
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
18 stycznia 2012 o 00:00
Zgłoś do moderacji
Ja tam osobiscie na wszystkie 6 zasluguje jak malo kto.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
18 stycznia 2012 o 00:07
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
oczywiście! przecież zawsze daje Ci szósteczki
😆 haahha
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
18 stycznia 2012 o 00:32
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
Potwierdzam! Kaspo to mój ulubiony wokalista. Mogę nawet zdradzić, że spotkał mnie ogromny zaszczyt, gdyż zakładamy band, w którym będziemy razem śpiewać! *.* ;( ;(... wzruszyłem się. ;(
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
18 stycznia 2012 o 00:47
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
kaspo pisze:Ja tam osobiscie na wszystkie 6 zasluguje jak malo kto.
Potwierdzam! Kaspo to mój ulubiony wokalista. Mogę nawet zdradzić, że spotkał mnie ogromny zaszczyt, gdyż zakładamy band, w którym będziemy razem śpiewać! *.* ;( ;(... wzruszyłem się. ;(
Gdzie nasz bebniarz?!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Konto usunięte
18 stycznia 2012 o 00:53
Zgłoś do moderacji
Mogę Wam zamotać.
A w jakim trybie miałby na tej perkusji grać? Planujecie próby na żywo?
😛
Edytowano 18 stycznia 2012 o 00:59.