5 stycznia 2012 o 19:57
Zgłoś do moderacji
Czy Wam też ostatnio się wogóle nie układa ?
Wszystko jest do dupy .... wszystko się wali ...a jeszcze niedawno było tak pięknie .... i powiem tylko tyle że mam 0% wsparcia jeżeli chodzi o moją pasję ... to nie jest łatwe ...
kk
Konto usunięte
5 stycznia 2012 o 20:05
Zgłoś do moderacji
śpiewanie .... ale załamuje mnie troszkę to , że mogę mało osiągnąć przez brak wsparcia ... nie ma nawet kto mi powiedzieć po prostu rób to co kochasz słyszę tylko musisz to i tamto ... ;(
kk
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
5 stycznia 2012 o 20:11
Zgłoś do moderacji
Życie składa się głównie z cierpienia. Trzeba to zaakceptować (czyt. poddać się), wtedy będzie łatwiej.
🙂
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
5 stycznia 2012 o 20:18
Zgłoś do moderacji
Lepiej się tym nie chwal, bo zazdrośnicy zaczną Ci dawać jedynki przy nagraniach.
🙂
5 stycznia 2012 o 20:27
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się z croc. Trzeba sobie życie urządzić a nie się poddawać...
kk
tomdzek mężczyzna, 27
Garwolin
Nagrań: 0, Postów: 1257
5 stycznia 2012 o 20:50
Zgłoś do moderacji
jestem gówniarzem, nic nieznaczącą jednostką pośród szarej rzeczywistości - jak każdy mam swoje problemy, większe/mniejsze, ale trzeba sobie z tym wszystkim radzić.
Tak jak napisał Krokodyl, trzeba sobie życie w jakiś sposób poukładać.
Jeśli ludzie w ciebie nie wierzą, nie wspierają cię, to może po prostu NIE UMIESZ ŚPIEWAĆ, tylko oni nie potrafią ci tego napisać/powiedzieć?
masz dopiero 13 lat, a ty próbujesz patrzeć na życie okiem doświadczonego człowieka. Czeka cie jeszcze wiele przykrych doświadczeń, ale trzeba też żyć chwilą. Wykorzystać każą sekundę szczęśliwego czasu.
Śpiew może to po prostu nie jest Twoja liga?
Gdyby nikt mnie nie wspierał, to ja bym sobie po prostu odpuścił.
Tyle z mojej strony.
greenpath mężczyzna, 30
Nagrań: 86, Postów: 1135
5 stycznia 2012 o 20:55
Zgłoś do moderacji
No właśnie tak jak kolega wyżej radzi. Może trzeba zmienić branżę albo poczekać aż głos dojrzeje ?
Ja np. kiedyś miałem tu nagrania ale skasowałem to i przebranżowiłem się na grę na klawiszach i jestem z tego zadowolony.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
Konto usunięte
5 stycznia 2012 o 20:57
Zgłoś do moderacji
Hmm, ja nie wiem jak Wy tu domniemaliście, że założycielka tematu źle śpiewa. Myślę, że chodzi raczej o brak poparcia a'la "bo trzeba się uczyć" itd.
greenpath mężczyzna, 30
Nagrań: 86, Postów: 1135
5 stycznia 2012 o 21:01
Zgłoś do moderacji
Ale to jest forum portalu iSing i tutaj się przeważnie śpiewa
🙂
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh