praetor mężczyzna, 47
Nagrań: 0, Postów: 212
5 stycznia 2012 o 15:03
Zgłoś do moderacji
"Chamstwo hula w internecie"
Jacek Żakowski, Polityka
2009-08-10, ostatnia aktualizacja 2009-08-11 13:02
"Z internetowym chamstwem trzeba walczyć tak jak ze stadionowym kibolstwem - pisze Jacek Żakowski poruszony sprawą Doroty Świeniewicz. I proponuje: Porozumienie wielkich koncernów posiadających największe polskie portale mogłoby radykalnie zmienić sytuację"
"Co dzień zamiast w internecie wymieniać argumenty - wymieniamy obelgi. Zamiast się nawzajem przekonywać - nawzajem się obrażamy."
Więcej...
http://wyborcza.pl/1,75515,6910142,Chamstwo_hula_w_internecie.html#ixzz1iamtJOi3
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
praetor mężczyzna, 47
5 stycznia 2012 o 15:15
Zgłoś do moderacji
http://www.saferinternet.pl/images/stories/multimedia2009/cyberprzemoc/spot_stop_cyberprzemocy.mpg
to zjawisko dotyka nie tylko dzieci.................z ręką na sercu, przed samym sobą, odpowiedzcie sobie KIM JESTEŚCIE
Khalil Gibran
5 stycznia 2012 o 15:22
Zgłoś do moderacji
Najlepsze i najtrafniejsze zdanie ' Polacy kochają krytykować '
praetor mężczyzna, 47
5 stycznia 2012 o 15:26
Zgłoś do moderacji
afortunadamente pisze:
Najlepsze i najtrafniejsze zdanie ' Polacy kochają krytykować '
i to usprawiedliwia takie zachowanie??? to co dzieje się tutaj, na tym konkretnym portalu przestaje być śmieszne a robi się niebezpieczne!!!!
Khalil Gibran
paotka kobieta, 45
Bydgoszcz/Southampton
Nagrań: 40, Postów: 185
5 stycznia 2012 o 15:29
Zgłoś do moderacji
Powinno być krytykować na odległość...
Bo jak trza komuś w ryj w realu wygarnac to największe pyskacze
Siedzą jak myszy pod miotłą...
paotka kobieta, 45
Bydgoszcz/Southampton
5 stycznia 2012 o 15:32
Zgłoś do moderacji
praetor pisze:
afortunadamente pisze:Najlepsze i najtrafniejsze zdanie ' Polacy kochają krytykować '
i to usprawiedliwia takie zachowanie??? to co dzieje się tutaj, na tym konkretnym portalu przestaje być śmieszne a robi się niebezpieczne!!!!
Toż to typowo polskie
🙂
Jakiegoś "moskala" nam trzeba, żeby zewrzeć szeregi
🙂
praetor mężczyzna, 47
5 stycznia 2012 o 15:38
Zgłoś do moderacji
"typowo polskie" - i to całe wytłumaczenie??? tyle macie w tym temacie do powiedzenia ??? spamerstwo na isingu kwitnie w każdym temacie a tutaj cisza? może w końcu dotrze co do niektórych ,że wasze obrzydliwe słowa mogą doprowadzić do tragedii, że wasze prześmiewcze, pseudointelektualne "dyskusje" KRZYWDZĄ innych. dociera coś do WAS ???
Khalil Gibran
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
5 stycznia 2012 o 15:42
Zgłoś do moderacji
praetor pisze:
"typowo polskie" - i to całe wytłumaczenie??? tyle macie w tym temacie do powiedzenia ??? spamerstwo na isingu kwitnie w każdym temacie a tutaj cisza? może w końcu dotrze co do niektórych ,że wasze obrzydliwe słowa mogą doprowadzić do tragedii, że wasze prześmiewcze, pseudointelektualne "dyskusje" KRZYWDZĄ innych. dociera coś do WAS ???
Hmmm.... a kim jesli mi wolno zapytac Pan jest, zeby zwracac calej reszcie uwage?
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
praetor mężczyzna, 47
5 stycznia 2012 o 15:43
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
praetor pisze:"typowo polskie" - i to całe wytłumaczenie??? tyle macie w tym temacie do powiedzenia ??? spamerstwo na isingu kwitnie w każdym temacie a tutaj cisza? może w końcu dotrze co do niektórych ,że wasze obrzydliwe słowa mogą doprowadzić do tragedii, że wasze prześmiewcze, pseudointelektualne "dyskusje" KRZYWDZĄ innych. dociera coś do WAS ???
Hmmm.... a kim jesli mi wolno zapytac Pan jest, zeby zwracac calej reszcie uwage? 🙂
głosem TWOJEGO sumienia
Khalil Gibran
go74 kobieta
Nagrań: 88, Postów: 52
5 stycznia 2012 o 15:44
Zgłoś do moderacji
Uwielbiamy krytykować, bo nie potrafimy szczerze podziwiać. Jeżeli komuś się uda, to owszem, gratulujemy, ale co tak naprawdę myślimy? Nie lubimy ludzi, którzy wygrywają, którzy umieją coś robić lepiej pod nas, którym się w jakiś sposób powiodło. Zaczynamy automatycznie doszukiwać się w nich zła (żeby nam się zrobilo lepiej). W GB jak ktoś wygra w totolotka, to jego nazwisko jest ogłoszone wszem i wobec... W Polsce....hahaha..taka osoba zostałaby zrównana z ziemią...
Musimy się nauczyć cieszyć cudzym szczęściem. A wtedy przestaniemy zadawać pytanie"dlaczego nie ja", tylko powiemy "wow...super!" bez doszukiwania się bzdurnych przyczyn jego szczęścia (komu dał w łapę, kogo oszukał, itd...)
I sami pewnie też będziemy szczęśliwi...
Pozdrawiam.
LaGosiq
paotka kobieta, 45
Bydgoszcz/Southampton
5 stycznia 2012 o 15:46
Zgłoś do moderacji
Telewizja i programy dla młodych talentów robią to samo..
Więc czemu wojewódzki może ludzi obrażać publicznie???
I jakoś nie robi to nikomu różnicy... Gazety się nie rozpisują...
Przychodząc tu licz się ze wszytkimi konsekwencjami..
Dodajesz nagrania, zatem pozwalasz na krytykę..
Nie chcesz krytyki, zablokuj komentowanie.. Wsio..
A jak jesteś zbyt słaby psychicznie, skasuj konto i problem z głowy
🙂
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
5 stycznia 2012 o 15:49
Zgłoś do moderacji
praetor pisze:
kaspo pisze😛raetor pisze:"typowo polskie" - i to całe wytłumaczenie??? tyle macie w tym temacie do powiedzenia ??? spamerstwo na isingu kwitnie w każdym temacie a tutaj cisza? może w końcu dotrze co do niektórych ,że wasze obrzydliwe słowa mogą doprowadzić do tragedii, że wasze prześmiewcze, pseudointelektualne "dyskusje" KRZYWDZĄ innych. dociera coś do WAS ???
Hmmm.... a kim jesli mi wolno zapytac Pan jest, zeby zwracac calej reszcie uwage? 🙂
głosem TWOJEGO sumienia
alez sie PAN myli, ajjajaj...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
praetor mężczyzna, 47
5 stycznia 2012 o 15:50
Zgłoś do moderacji
Krytyki (pozytywnej czy negatywnej ale KULTURALNEJ ) to na tym portalu niewiele za to chamskie wypowiedzi i cyberprzemoc owszem.
zagadka ( mam nadzieję,że lubicie konkursy
😛 ) - KTO OSTATNIO PADŁ OFIARĄ CYBERPRZEMOCY na ising??
Khalil Gibran