Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wlodi79 pisze:
yjfchen pisze:jeśli chodzi o moją listę rankingową to odpowiedź jest oczywista😃 PIN!!! i tak już dobrych parę lat
🙂
nie dziwie sie, bo wymiatałas na scenie pieknie,swoim niesamowitym vocalem-bravka🙂)
![]()
yjfchen pisze:
wlodi79 pisze:yjfchen pisze:jeśli chodzi o moją listę rankingową to odpowiedź jest oczywista😃 PIN!!! i tak już dobrych parę lat
🙂
nie dziwie sie, bo wymiatałas na scenie pieknie,swoim niesamowitym vocalem-bravka🙂)
tia, z tym przyciszonym mikrofonem😃 he
😉 nie no, ja bym była szczęśliwa już z samego spotkania się z nimi, dla takich chwil warto żyć!
🙂
PIN tworzy od 2005, zatem już i tak grają dłużej niż Feel, poza tym jaki był przeskok z ich pierwszej płyty do drugiej, przecież wszystkie ich hity to praktycznie druga płyta🙂 bardzo imponujące, jak dla mnie, i świadczy to o tym jak bardzo jako artyści się rozwinęli ( dobra już przestaję się nimi zachwycać
😃 )
feriste pisze:
ostatnimi czasy dpbra muzyke robi tez Smolik.. upajam sie jego utworami
Bless!
wlodi79 pisze:
zachwycaj sie spoko nikt ci tego nie moze zabronic🙂no z tym mikrofonem na poczatku jaja--ale póżniej dałaś czadu
🙂 i bardzo mi sie podobalo-pozdro
🙂
Pixsi
Muzyka jest wszędzie, czy ją słyszysz?
Łączy nas muzyki moc :)
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej