Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wlodi79 pisze:
yjfchen pisze:jeśli chodzi o moją listę rankingową to odpowiedź jest oczywistaPIN!!! i tak już dobrych parę lat
nie dziwie sie, bo wymiatałas na scenie pieknie,swoim niesamowitym vocalem-bravka)
![]()
yjfchen pisze:
wlodi79 pisze:yjfchen pisze:jeśli chodzi o moją listę rankingową to odpowiedź jest oczywistaPIN!!! i tak już dobrych parę lat
nie dziwie sie, bo wymiatałas na scenie pieknie,swoim niesamowitym vocalem-bravka)
tia, z tym przyciszonym mikrofonemhe
nie no, ja bym była szczęśliwa już z samego spotkania się z nimi, dla takich chwil warto żyć!
![]()
PIN tworzy od 2005, zatem już i tak grają dłużej niż Feel, poza tym jaki był przeskok z ich pierwszej płyty do drugiej, przecież wszystkie ich hity to praktycznie druga płytabardzo imponujące, jak dla mnie, i świadczy to o tym jak bardzo jako artyści się rozwinęli ( dobra już przestaję się nimi zachwycać
)
feriste pisze:
ostatnimi czasy dpbra muzyke robi tez Smolik.. upajam sie jego utworami
Bless!
wlodi79 pisze:
zachwycaj sie spoko nikt ci tego nie moze zabronicno z tym mikrofonem na poczatku jaja--ale póżniej dałaś czadu
i bardzo mi sie podobalo-pozdro
Pixsi
Muzyka jest wszędzie, czy ją słyszysz?
Łączy nas muzyki moc :)
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej