Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
annapankiewicz pisze:
Hej. Mam takie pytanie. Dostalam od Mikołaja😉 mikrofon wokalowy, dynamiczny, shure pg58-taki doradzili w sklepie muz 🙂Przejściówkę do kabla kupiłam, żeby bez problemu podłaczyć go do mego laptopa..i tu niestety zaczynaja się schody:mikrofon jest delikatnie mówiac cichy, za to głos nagrywa się okropnie zniekształcony, trzeszczący i słychać jakby zarzynany osioł spiewał a nie człowiek🙂Może ktoś cos doradzić. Dodam, że ten mikrofon był podłączany w sklepie muz do wzmacniacza i wszystko było pięknie ładnie🙂
Exciter
anitabednaruk pisze:
Może tak właśnie brzmisz przy odsłuchu? 😃😃
(żarcik taki)
nie wszystko złoto co się świeci...
annapankiewicz pisze:
Hej. Mam takie pytanie. Dostalam od Mikołaja😉 mikrofon wokalowy, dynamiczny, shure pg58-taki doradzili w sklepie muz 🙂Przejściówkę do kabla kupiłam, żeby bez problemu podłaczyć go do mego laptopa..i tu niestety zaczynaja się schody:mikrofon jest delikatnie mówiac cichy, za to głos nagrywa się okropnie zniekształcony, trzeszczący i słychać jakby zarzynany osioł spiewał a nie człowiek🙂Może ktoś cos doradzić. Dodam, że ten mikrofon był podłączany w sklepie muz do wzmacniacza i wszystko było pięknie ładnie🙂
annapankiewicz pisze:
rada numer jeden... (żelazna rada) przestań używać do nagrywania wbudowanej "karty dźwiękowej" w laptopie i dokup coś zewnętrznego pod USB
Exciter
Magda
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej