Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
mlynarczykm pisze:
można to było zrobić jawnie na iSingu, gdzie każdy może się udzielać gdy jest zalogowany na swoje konto.
wisienka29 pisze:
muzyka miała nas łączyć ale to marzenia ściętej głowy - bawcie się dobrze 🙂 ja odpadam 🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
lokam pisze:
sama idea takiego konkursu.. niezła.. i chwalebna
ale żeby epatowac potem tym ze nagrody za ROCZNY całokształt .. dostają średniacy .. lub CAŁKOWICIE nie w temacie ludzie jak administratorzy portalu..
koochani.. to ma być roczne wyróżnienie ?
no soooryy winetou..
ale bez makola..🙂
mam takie prawo i z neigo korzystam
"osobowość" portalu. to danka??
to chyba pomyliłem portale
odd pisze:
wisienka29 pisze:muzyka miała nas łączyć ale to marzenia ściętej głowy - bawcie się dobrze 🙂 ja odpadam 🙂
Wspaniale..🙂 Ja tylko chciałam przeczytać na jakiej podstawie postąpiłaś tak a nie inaczej. Tymczasem Twoje zachowanie pozwala mi przypuszczać, że regulamin albo w ogóle nie istnieje, albo nie ma w nim wzmianki o przedwczesnym zamykaniu konkursu. 🙂
filipzkonopi pisze:
Marto zauważ ze Wisienka nie jest administratorem iSinga i nie ma mozliwosci zrobienia konkursu w taki sposob jaki zrobiła. A przyznasz ze zrobiła to zawodowo, i nie zapominajmy ze włozyła w to wiele pracy. Dlatego system głosowania zrobiła na własnej stronie poniewaz miała tylko takie mozliwosci. Moim zdaniem zrobiła to zawodowo, iSingowy web master ma jej czego pozazdroscic.
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
lokam pisze:
ja nadal nie widze powodu ZAMYKANIA .. bo jeden uczestnik zrezygnował
jest to typowy "foch".. i nic go nie usprawiedliwia
🙂
lokam pisze:
ja nadal nie widze powodu ZAMYKANIA .. bo jeden uczestnik zrezygnował
jest to typowy "foch".. i nic go nie usprawiedliwia
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej