7 grudnia 2011 o 22:09
Zgłoś do moderacji
oooo tak, zgadzam się, sama miałam utworzyć taki temat ;>
Konto usunięte
8 grudnia 2011 o 06:55
Zgłoś do moderacji
A ja mam całkiem inne zdanie na ten temat Moim zdaniem to nie powinno się publikować częściej niż jedną piosenkę na tydzień
Po to żeby inni mając kilkudziesięciu znajomych mogli naprawdę szczerze i dokładnie posłuchać i ocenić Inaczej się nie da po prostu Bardzo mnie irytują osoby które wystawiają kilka piosenek dziennie ..to jakieś chore po prostu ..Ale ..tak naprawdę większość ludzi i tak nie słucha innych ..tylko klika co minute albo częściej żeby się wyrobić z ocenianiem I jaki to ma sens co ?
Konto usunięte
8 grudnia 2011 o 09:57
Zgłoś do moderacji
I btw, kto ci chłopino każe wysłuchiwać każdego nagrania na isingu od A do Z? I oceniać? Nie masz takiego obowiązku, żeby "się wyrabiać z przesłuchaniem i ocenianiem". Nie masz! NAprawdę!
Konto usunięte
8 grudnia 2011 o 10:27
Zgłoś do moderacji
pozamykać WSZYSTKIE wytwórnie płytowe...
przecie produkują tyyyyyle płyt dziennie.. KIEDY ja mam to wysłuchać !!!!
Konto usunięte
8 grudnia 2011 o 10:33
Zgłoś do moderacji
Kurcze .. nic nie rozumiecie nic .. To co robimy po prostu musi mieć sens Śpiewasz chyba nie dla siebie tylko po to żeby ktoś Cię słuchał Naprawdę ! a nie obłudnie napisał po kilku-sekundowym niby to odsłuchaniu ślicznie pięknie,cudnie i tak dalej
Ta obłuda tutaj mnie powala ..
Konto usunięte
8 grudnia 2011 o 10:37
Zgłoś do moderacji
zonk
śpiewasz (lub tworzysz) .. bo to LUBISZ..
nei żeby ci słitkomciowali ..
może pora w tym wieku nieco już dorosnąc WAĆPANIE hę ??
Konto usunięte
8 grudnia 2011 o 10:43
Zgłoś do moderacji
Jak napisałam wyżej... nie masz obowiązku słuchać wszystkiego dokładnie od początku do końca. NIE MASZ! wbij to sobie do głowy :-/
Konto usunięte
8 grudnia 2011 o 11:05
Zgłoś do moderacji
@Noman - ktoś tu wspominał o tym, że chcesz słodkie komcie? Mam omamy wzrokowe, czy nie umiem czytać ze zrozumieniem? Nikt Cię nie oskarżał o to, że zależy Ci na słit komciach. Po prostu chcesz ograniczyć coś, co zalezy tylko od dobrej woli... wykonawców, a nie administracji.. Skoro masz możliwość nagrania miliona piosenek dziennie i masz chęć to robić - nikt Ci tego nie zabroni. Wiadomo, że jeden będzie nagrywał jedną piosenkę na rok, a inny piętnaście dziennie. I jest to jak najbardziej sprawiedliwe.
Myślę, że gdyby chcieć wysłuchać każdego nagrania sumiennie to trzeba by nic innego nie robić tylko słuchać i oceniać... Dlatego większość osób słucha wybiórczo - albo tylko osoby, które lubią, albo coś, co ich może zainteresować... Inni potrzebują tylko kilku sekund by wydać werdykt o danym utworze... Inni słuchają po kilka razy od początku do końca... Wolna amerykanka i nic z tym nie zrobisz...
Dlatego dziwi mnie to, że dorosły facet, taki jak Ty, przejmuje się takimi kwestiami...
Konto usunięte
8 grudnia 2011 o 11:07
Zgłoś do moderacji
Askoro, jak twierdzisz, słuchasz w ten sposób "bo lubisz"... skoro postawiłeś sobie za cel słuchać uważnie każdego wykonania... to miej na uwadze, że będzie ich wiele i kazdemu będziesz musiał poswięcić trochę czasu...