Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
salo85 pisze:
kaspo pisze:ilsogno pisze:To ma być zabawa. Nikt Was nie będzie zmuszał do śpiewania przecież.
Jak to nie? Przeciez Ty nas zawsze do wszystkiego zmuszasz
o to to!
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
verin pisze:
list apiosenek jest już gotowa od jakiegoś czaasu, czeka tylko na moje jak mi sie zachce ruszycotóż dostaniecie piosenke każdy albo jako solista albo jako duet czy zespół
tow jakiej formie wy to wykonacie zostawiam wam
rockowa dumka na dwa serca ballada Celina i inne takie dozwolone
tak samo przebranai i układy choreograficzne, lekka ingerencja w tekst piosenki tez jakos nikogo nie zabije
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
ilsogno pisze:
Dumeczka dla Adama M.!
Nemo est casu bonus
altowka pisze:
grrrrrrrrrrr a ja dziś z kachą próbowałam dojść do porozumienia w tej kwestii i mówiłam jej , że właśnie tak mi sie wydawało...że tak mówiłaś
A ona że nie i że losujemy na zlocie
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
http://komar106.wrzuta.pl/
komar106 pisze:
A ja przypominam, żeby się w piątek jakoś nie niszczyć bo liczę na waszą obecność w klubie gdzie gram z zespołem;D i tam wtedy można się zniszczyć
Bo jak nie to wszystkim wstawie 1!!!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
komar106 pisze:
A ja przypominam, żeby się w piątek jakoś nie niszczyć bo liczę na waszą obecność w klubie gdzie gram z zespołem;D i tam wtedy można się zniszczyćBo jak nie to wszystkim wstawie 1!!!
astrea pisze:
Łipser,to jednak z nami jedziesz?:> 9:36 ruszamy z Torca,a z Poznania o 11.45,mam nadzieję,że Poznaniacy tym właśnie pociągiem o 11:45 wybierają się do Wrocka?(Znowu ledwo dojedziemy na miejsce)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej