Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
salo85 pisze:
kaspo pisze:ilsogno pisze:To ma być zabawa. Nikt Was nie będzie zmuszał do śpiewania przecież.
Jak to nie? Przeciez Ty nas zawsze do wszystkiego zmuszasz 😛
o to to!
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
verin pisze:
list apiosenek jest już gotowa od jakiegoś czaasu, czeka tylko na moje jak mi sie zachce ruszyc 😃 otóż dostaniecie piosenke każdy albo jako solista albo jako duet czy zespół🙂 tow jakiej formie wy to wykonacie zostawiam wam🙂 rockowa dumka na dwa serca ballada Celina i inne takie dozwolone 🙂 tak samo przebranai i układy choreograficzne, lekka ingerencja w tekst piosenki tez jakos nikogo nie zabije🙂
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
ilsogno pisze:
Dumeczka dla Adama M.!
Nemo est casu bonus
altowka pisze:
grrrrrrrrrrr a ja dziś z kachą próbowałam dojść do porozumienia w tej kwestii i mówiłam jej , że właśnie tak mi sie wydawało... 😉 że tak mówiłaś😃 A ona że nie i że losujemy na zlocie😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
http://komar106.wrzuta.pl/
komar106 pisze:
A ja przypominam, żeby się w piątek jakoś nie niszczyć bo liczę na waszą obecność w klubie gdzie gram z zespołem;D i tam wtedy można się zniszczyć😃
Bo jak nie to wszystkim wstawie 1!!!😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
komar106 pisze:
A ja przypominam, żeby się w piątek jakoś nie niszczyć bo liczę na waszą obecność w klubie gdzie gram z zespołem;D i tam wtedy można się zniszczyć😃Bo jak nie to wszystkim wstawie 1!!!😛
astrea pisze:
Łipser,to jednak z nami jedziesz?:> 9:36 ruszamy z Torca,a z Poznania o 11.45,mam nadzieję,że Poznaniacy tym właśnie pociągiem o 11:45 wybierają się do Wrocka?😃 (Znowu ledwo dojedziemy na miejsce) 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej