paotka kobieta, 45
Bydgoszcz/Southampton
Nagrań: 40, Postów: 185
14 lutego 2012 o 16:33
Zgłoś do moderacji
tyle ze wiekszosc wie gdzie jest KFC a gdzie ta twoja knajpa jest to ja juz nie wiem..
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
14 lutego 2012 o 16:34
Zgłoś do moderacji
kurde fix, zrobiliscie mi smaka na stripsy o_O
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
jpreston mężczyzna, 45
Poznań
Nagrań: 166, Postów: 416
14 lutego 2012 o 16:35
Zgłoś do moderacji
KFC Może być
🙂
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
14 lutego 2012 o 16:55
Zgłoś do moderacji
Oczywiste,że KFC
😃 Stripsy i Twistery czekają
😃 Poza tym tam cieplej
😛
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
jpreston mężczyzna, 45
Poznań
Nagrań: 166, Postów: 416
14 lutego 2012 o 17:18
Zgłoś do moderacji
neste pisze:
miło ze bedac na listach i wpłacajac kase ktos pomyslał o mnie i zrobił mi plakietke ;]
dziekuje wam wszystkim bo widze ze ta impreza jest tylko dla tych którzy sa wtajemniczeni i jada na dwa noclegi a nie na jeden tak jak ja mialam jechac...
ale nie jade i chyba zaczyna sie z tego cieszyc bo skoro mozna o mnie zapomniec to ja wam dziekuje z całego serca kochani moi 😘*
Neste... ja jadę jako kotek - pierwszy raz
🙁 i chce was poznać Ciebie też
🙁 buuuu
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
verin kobieta, 34
Elblag\ Poznań
Nagrań: 135, Postów: 610
14 lutego 2012 o 17:47
Zgłoś do moderacji
neste pisze:
miło ze bedac na listach i wpłacajac kase ktos pomyslał o mnie i zrobił mi plakietke ;]
dziekuje wam wszystkim bo widze ze ta impreza jest tylko dla tych którzy sa wtajemniczeni i jada na dwa noclegi a nie na jeden tak jak ja mialam jechac...
ale nie jade i chyba zaczyna sie z tego cieszyc bo skoro mozna o mnie zapomniec to ja wam dziekuje z całego serca kochani moi 😘*
neste, nikt o Tobie nie zapomniał, problem wynikł taki, ze zgłosiłaś jakis czas temu , że jednak nie jedziesz, bo nie masz z kim itd..aja plakietki zamawiałam raptem pare dni temu. Nie zgłosłaś nikomu , jaki kolor chcesz i , że w oógle chcesz identyfikato. Uwierz , że gdybyś nawet chciała wszystkie trzy kolory to byśmy Ci je zrobili. Ale takie rzeczy sie zgłasza. Jak ktos pisze , że nie jedzie to z góry ustalłam(może mój błąd) , że skoro identyfikatory będą rozdawane na zlocie w sobote to taka osoba ich nie otrzyma. Ponadto jest masa osób kt óre w ogóle nie nocują a identyfikatory mają
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
14 lutego 2012 o 23:10
Zgłoś do moderacji
Dziś się właśnie dowiedziałam, że mam antybiotyk do niedzieli... tak więc " z wami sie nie napije" ... no cóż.
Sajgon będzie jechać na soczkach...
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
14 lutego 2012 o 23:13
Zgłoś do moderacji
sajgonka pisze:
Dziś się właśnie dowiedziałam, że mam antybiotyk do niedzieli... tak więc " z wami sie nie napije" ... no cóż.
Sajgon będzie jechać na soczkach...
Jakas pieprzona epidemia... ja tez sie w domu kuruje. Mam nadzieje ze nie skoncze na antybiotyku
🙁
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
14 lutego 2012 o 23:17
Zgłoś do moderacji
niby lekarz mi powiedział... hm..jak on to mówił..? że winko do jedzenia..czy tam kielicha, dwa czy trzy...
ale alkohol może w najgorszym wypadku osłabić działanie antybiotyku albo wywołac alergie... więc stwierdziłam, że to "winko" czy kielich to w sumie i tak bez sysu
😜 cholera , ja zawsze sobie trafie - sylwestra miałam bezalkoholowe bo tez antybiotyk
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
14 lutego 2012 o 23:19
Zgłoś do moderacji
miekkie siurki
😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.