Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wrocław
halamadrid pisze:
altowka pisze:
A! I załatwcie mi, żebym wyzdrowiała,, bo chyba mnie rozkłada coś 😕
Mnie też coś łapie, ale już sobie powiedziałem...nawet jak mi urwie nogi i ręce, to na zlot jadę!!!
astrea pisze:
Nie no błagam Was z tymi kategoriami... bo się pogniewam 😛
A dla niektórych "maruda" to za mało, powinna być " najbardziej wkurffffiająca osoba ever" 😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Ale jak znów będzie siedział całą imprezę, prawie do nikogo się nie odzywał i walił emo fochy to go kopnę w dupę 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Wrocław
astrea pisze:
Ale jak znów będzie siedział całą imprezę, prawie do nikogo się nie odzywał i walił emo fochy to go kopnę w dupę 😃
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
astrea pisze:
http://komar106.wrzuta.pl/
komar106 pisze:
UWAGA UWAGA!! Jako, że w piątek gram z zespołem na żywo to parę osób załapie się na śpiewanie (jako, że niestety nie jest to karaoke tylko po prostu granie na żywo to nie uda się by każdy miał swój występ tego dnia i dodatkowo musze wybrać te osoby co zaśpiewają) ALE!!!
Na koniec, lub też w innym momencie wykonamy coś wspólnie😉 Myślę, że będzie to "Nadzieja" z repertuaru zespołu IRA🙂 piosenka wszystkim dobrze znana😉
Więc już teraz szykujcie i rozgrzewajcie GARDŁA!!!🙂
I jak ktoś ma jakiś swój mikrofon w miare dobry to też prosiłbym o zabranie😉
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
Wrocław
komar106 pisze:
UWAGA UWAGA!! Jako, że w piątek gram z zespołem na żywo to parę osób załapie się na śpiewanie (jako, że niestety nie jest to karaoke tylko po prostu granie na żywo to nie uda się by każdy miał swój występ tego dnia i dodatkowo musze wybrać te osoby co zaśpiewają) ALE!!!
Na koniec, lub też w innym momencie wykonamy coś wspólnie😉 Myślę, że będzie to "Nadzieja" z repertuaru zespołu IRA🙂 piosenka wszystkim dobrze znana😉
me too 🙂)) 😃
Więc już teraz szykujcie i rozgrzewajcie GARDŁA!!!🙂
I jak ktoś ma jakiś swój mikrofon w miare dobry to też prosiłbym o zabranie😉
aannddrreeww pisze:
O_o... OMG i LOL razy tysiąc ... Ile się stron narobiło, a to tylko o piciu ...
To coś czuję, że to ja będę samotny na tym zlocie 😆 hahahahaha Aj lajk it 😃
Co do luster Panie Prestonie ... Wystarczyły by dwa 😉 Skleić je po jednym boku ... usiąść przed i przybliżać równoległe boki do sklejonych do siebie ... i ot będą trzy Prestony, 5 itd, itd ... 😆 Takie czary mary z lusterkami 😃 hahahaha
ignorantia iuris nocet...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej