Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Ilość skażonej szczepionki to 72 kg. Skażenie to zostało odkryte poprzez prace podwykonawcy, który wstrzyknął szczepionki fretkom, co spowodowało ich 100% śmiertelność.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
Jak ktos chcę bym ocenił jego nagranie to niech poda link na moim profilu, zamiast udawać, że ocenia moja nagrania.
robertas19 pisze:
Oni powinni definitywnie zamknąć granicę z Ukrainą, bo już jeden mężczyzna w Gdańsku zmarł na tą grypę, a w Gorzowie Wlkp. jest pacjent w ciężkim stanie, więc nie wiem nad czym Nasi rządzący się zastanawiają 🙂
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
robertas19 pisze😲ni powinni definitywnie zamknąć granicę z Ukrainą, bo już jeden mężczyzna w Gdańsku zmarł na tą grypę, a w Gorzowie Wlkp. jest pacjent w ciężkim stanie, więc nie wiem nad czym Nasi rządzący się zastanawiają 🙂
Jak Kaczyński zachoruje to dopiero zamkną;]
Przecież oni nas mają w dup*e!
Dopóki ktoś z 'wyższej półki' nie będzie chory to wtedy zaczną coś działać...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej