Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Za każdy dźwięk dany mi dziękuję Ci :-)
Dżasta
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
agata222 pisze:
Spełniam wszystkie wymagania prócz talentu, ale liczę na to, że talent można zastąpić chęciamiNigdy nie brałam udziału w żadnym projekcie, więc może tym razem się uda
lalalala....
izabka96 pisze:
agata222 pisze:Spełniam wszystkie wymagania prócz talentu, ale liczę na to, że talent można zastąpić chęciamiNigdy nie brałam udziału w żadnym projekcie, więc może tym razem się uda
spokojnie, ja też nie brałam udziału ( nie licząc tego, który się wgl nie udał i anulowano xD)
Uśmiechnij się ツ
izabka96 pisze:
agata222 pisze:Spełniam wszystkie wymagania prócz talentu, ale liczę na to, że talent można zastąpić chęciamiNigdy nie brałam udziału w żadnym projekcie, więc może tym razem się uda
spokojnie, ja też nie brałam udziału ( nie licząc tego, który się wgl nie udał i anulowano xD)
olcia94 pisze:
izabka96 pisze:agata222 pisze:Spełniam wszystkie wymagania prócz talentu, ale liczę na to, że talent można zastąpić chęciamiNigdy nie brałam udziału w żadnym projekcie, więc może tym razem się uda
Iza a jaki masz na myśli projekt?
lalalala....
![]()
agata222 pisze:
Spełniam wszystkie wymagania prócz talentu, ale liczę na to, że talent można zastąpić chęciamiNigdy nie brałam udziału w żadnym projekcie, więc może tym razem się uda
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
woyotus pisze:
!!! SPełniasz wszystkie kryteria bez wyjątku ;>
W przeciwieństwie do niektórych nieskromnych tutaj obecnych
matsohn
![]()
agata222 pisze:
Widzę, że już chyba zapomniałeś, jak śpiewam, skoro tak uważasz ;>
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Nadzieja na każdy dzień,że wrócisz.!<3
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 13:19.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej