Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Za każdy dźwięk dany mi dziękuję Ci :-)
Dżasta
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
agata222 pisze:
Spełniam wszystkie wymagania prócz talentu, ale liczę na to, że talent można zastąpić chęciami 😃 Nigdy nie brałam udziału w żadnym projekcie, więc może tym razem się uda 🙂
lalalala....
izabka96 pisze:
agata222 pisze:Spełniam wszystkie wymagania prócz talentu, ale liczę na to, że talent można zastąpić chęciami 😃 Nigdy nie brałam udziału w żadnym projekcie, więc może tym razem się uda 🙂
spokojnie, ja też nie brałam udziału ( nie licząc tego, który się wgl nie udał i anulowano xD)
Uśmiechnij się ツ
izabka96 pisze:
agata222 pisze:Spełniam wszystkie wymagania prócz talentu, ale liczę na to, że talent można zastąpić chęciami 😃 Nigdy nie brałam udziału w żadnym projekcie, więc może tym razem się uda 🙂
spokojnie, ja też nie brałam udziału ( nie licząc tego, który się wgl nie udał i anulowano xD)
olcia94 pisze:
izabka96 pisze:agata222 pisze:Spełniam wszystkie wymagania prócz talentu, ale liczę na to, że talent można zastąpić chęciami 😃 Nigdy nie brałam udziału w żadnym projekcie, więc może tym razem się uda 🙂
Iza a jaki masz na myśli projekt?
lalalala....
agata222 pisze:
Spełniam wszystkie wymagania prócz talentu, ale liczę na to, że talent można zastąpić chęciami 😃 Nigdy nie brałam udziału w żadnym projekcie, więc może tym razem się uda 🙂
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
woyotus pisze:
!!! SPełniasz wszystkie kryteria bez wyjątku ;>
W przeciwieństwie do niektórych nieskromnych tutaj obecnych 😃
matsohn
agata222 pisze:
Widzę, że już chyba zapomniałeś, jak śpiewam, skoro tak uważasz ;>
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Nadzieja na każdy dzień,że wrócisz.!<3
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 13:19.
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej