Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
Ja też żem jest ciekawooo😛
taktaktak pisze:
stargirl pisze:Ja też żem jest ciekawooo😛
Ty ciekawoo babkooo 😃 Nagrywaj lepiej Pokonamy fale i ten tego prócz Ciebie nic co z robertasem chcecie śpiewać a mam tylko jego wersję i nie mam za bardzo czego złożyć 😉
stargirl pisze:
taktaktak pisze:stargirl pisze:Ja też żem jest ciekawooo😛
Ty ciekawoo babkooo 😃 Nagrywaj lepiej Pokonamy fale i ten tego prócz Ciebie nic co z robertasem chcecie śpiewać a mam tylko jego wersję i nie mam za bardzo czego złożyć 😉
Ty już się tam o mnie nie martw Dorotko😃
To z Robertem może dzisiaj nagram bo teraz jestem trochę pokręcona ze wszystkim;p
taktaktak pisze:
stargirl pisze:taktaktak pisze:stargirl pisze:Ja też żem jest ciekawooo😛
To z Robertem może dzisiaj nagram bo teraz jestem trochę pokręcona ze wszystkim;p
Mnie bardziej interesuje ta druga piosenka 😃
stargirl pisze:
taktaktak pisze:stargirl pisze:taktaktak pisze:stargirl pisze:Ja też żem jest ciekawooo😛
Mnie bardziej interesuje ta druga piosenka 😃
Spokojnie😃
taktaktak pisze:
No no no 😃 Bo chciałabym to skończyć do niedzieli (mimo terminu) żeby szybciej była tzw "premiera" ale chyba nie chcecie z tego co widzę ... 🙂
stargirl pisze:
taktaktak pisze:
No no no 😃 Bo chciałabym to skończyć do niedzieli (mimo terminu) żeby szybciej była tzw "premiera" ale chyba nie chcecie z tego co widzę ... 🙂
Tu nie chodzi o niechcenie😃
A raczej o chcenie żeby wyszło fajnie, pięknie i przyjemnie dlatego ja nie robię niczego w pośpiechu;]
taktaktak pisze:
No wiem wiem ale ja nie pośpieszam od dzisiaj 🙂 Przecież Twoja kwestia jest króciutka 😉 I jeszcze z innymi dziewczynami ją śpiewasz , a śpiewasz ładnie wiec myślę że nie będzie problemu 😉
stargirl pisze:
taktaktak pisze:
No wiem wiem ale ja nie pośpieszam od dzisiaj 🙂 Przecież Twoja kwestia jest króciutka 😉 I jeszcze z innymi dziewczynami ją śpiewasz , a śpiewasz ładnie wiec myślę że nie będzie problemu 😉
Bo nie ma problemu😃
i nie musisz się martwić;]
Do niedzieli na pewno zdążę to nagrać😜
taktaktak pisze:
Ok, do niedzieli już nie będę marudzić 🙂
Już taką mam nature że jak sie za coś zabieram to marudzę i marudzę żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik wiec pewnie jeszcze innym pomarudzę 😉
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
stargirl pisze:
taktaktak pisze:
Ok, do niedzieli już nie będę marudzić 🙂
Już taką mam nature że jak sie za coś zabieram to marudzę i marudzę żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik wiec pewnie jeszcze innym pomarudzę 😉
No i dobrze, że marudzisz😃
Bo jak się nie marudzi to widzisz... Połowa swoich kwestii na czas nie prześle😃
A tak to wszyscy jesteśmy pod Twoją stałą obserwacją😛
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej