Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
Ja też żem jest ciekawooo
taktaktak pisze:
stargirl pisze:Ja też żem jest ciekawooo
Ty ciekawoo babkoooNagrywaj lepiej Pokonamy fale i ten tego prócz Ciebie nic co z robertasem chcecie śpiewać a mam tylko jego wersję i nie mam za bardzo czego złożyć
stargirl pisze:
taktaktak pisze:stargirl pisze:Ja też żem jest ciekawooo
Ty ciekawoo babkoooNagrywaj lepiej Pokonamy fale i ten tego prócz Ciebie nic co z robertasem chcecie śpiewać a mam tylko jego wersję i nie mam za bardzo czego złożyć
Ty już się tam o mnie nie martw Dorotko
To z Robertem może dzisiaj nagram bo teraz jestem trochę pokręcona ze wszystkim;p
taktaktak pisze:
stargirl pisze:taktaktak pisze:stargirl pisze:Ja też żem jest ciekawooo
To z Robertem może dzisiaj nagram bo teraz jestem trochę pokręcona ze wszystkim;p
Mnie bardziej interesuje ta druga piosenka
stargirl pisze:
taktaktak pisze:stargirl pisze:taktaktak pisze:stargirl pisze:Ja też żem jest ciekawooo
Mnie bardziej interesuje ta druga piosenka
Spokojnie
taktaktak pisze:
No no noBo chciałabym to skończyć do niedzieli (mimo terminu) żeby szybciej była tzw "premiera" ale chyba nie chcecie z tego co widzę ...
stargirl pisze:
taktaktak pisze:
No no noBo chciałabym to skończyć do niedzieli (mimo terminu) żeby szybciej była tzw "premiera" ale chyba nie chcecie z tego co widzę ...
Tu nie chodzi o niechcenie
A raczej o chcenie żeby wyszło fajnie, pięknie i przyjemnie dlatego ja nie robię niczego w pośpiechu;]
taktaktak pisze:
No wiem wiem ale ja nie pośpieszam od dzisiajPrzecież Twoja kwestia jest króciutka
I jeszcze z innymi dziewczynami ją śpiewasz , a śpiewasz ładnie wiec myślę że nie będzie problemu
stargirl pisze:
taktaktak pisze:
No wiem wiem ale ja nie pośpieszam od dzisiajPrzecież Twoja kwestia jest króciutka
I jeszcze z innymi dziewczynami ją śpiewasz , a śpiewasz ładnie wiec myślę że nie będzie problemu
Bo nie ma problemu
i nie musisz się martwić;]
Do niedzieli na pewno zdążę to nagrać
taktaktak pisze:
Ok, do niedzieli już nie będę marudzić
Już taką mam nature że jak sie za coś zabieram to marudzę i marudzę żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik wiec pewnie jeszcze innym pomarudzę
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
stargirl pisze:
taktaktak pisze:
Ok, do niedzieli już nie będę marudzić
Już taką mam nature że jak sie za coś zabieram to marudzę i marudzę żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik wiec pewnie jeszcze innym pomarudzę
No i dobrze, że marudzisz
Bo jak się nie marudzi to widzisz... Połowa swoich kwestii na czas nie prześle
A tak to wszyscy jesteśmy pod Twoją stałą obserwacją
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!