12 listopada 2011 o 16:27
Zgłoś do moderacji
Nie Rozumiem jak ludzie mogą być tak obojętni zimni i okrutni za miłe komentarze zablokować kanał,my jesteśmy tu dla muzyki kochamy muzykę karzdy ma swój Talent i chce się bawić i dla zabawy tu jesteśmy,Nie rozumiem ludzi którzy za wszelka cenę chcą do rankingu dnia Kochani czy to takie ważne!!ważne jest dobre słowo w komentarzu.Pozdrawiam Rysiek
Ryszard5123
12 listopada 2011 o 21:06
Zgłoś do moderacji
ryszard5123n2n pisze:
Nie Rozumiem jak ludzie mogą być tak obojętni zimni i okrutni za miłe komentarze zablokować kanał,my jesteśmy tu dla muzyki kochamy muzykę karzdy ma swój Talent i chce się bawić i dla zabawy tu jesteśmy,Nie rozumiem ludzi którzy za wszelka cenę chcą do rankingu dnia Kochani czy to takie ważne!!ważne jest dobre słowo w komentarzu.Pozdrawiam Rysiek
Popieram Cię Rysiu
sharonofc kobieta, 28
Wrocław
Nagrań: 1, Postów: 153
12 listopada 2011 o 22:14
Zgłoś do moderacji
Z tym " dobrym słowem w komentarzu" to ja się nie do końca zgodzę. ; / Jest tak, że osoba w ogóle nie pasuję do wykonywanej piosenki i nie ma do niej predyspozycji a pcha się się nie wiadomo dlaczego... I jak można pozytywnie ocenić nagranie jak ktoś, że tak powiem " nie umie śpiewać" ? Rozumiem, kochać śpiewać, kochać ogółem muzykę, ale ta strona jest chyba właśnie po to aby oceniać. Nie możemy się "domagać" o dobre oceny i komentarze, bo różni ludzie mają różne gusta i upodobania a po za tym nie każdy isingowicz jest gwiazdą estrady. trochę krytyki nikomu nie zaszkodzi.
Proszę mnie poprawić, jeżeli się mylę.
"I proszę Boga, nigdy więcej niech nie pozwoli na to by ktoś trafił moje serce"
http://ola-iwanek.blogspot.com/
aga2424 kobieta, 37
Nagrań: 1109, Postów: 80
12 listopada 2011 o 22:15
Zgłoś do moderacji
śpiewać każdy może troche lepiej lub gorzej.... ale naprawde jeśli lubi to robić to nieważne jak to mu wychodzi.....najważniejsza jest konstruktywna krytyka....a osobom które komentują na nie a same nic nie nagrywają już podziękujemy.....aga
aga2424 kobieta, 37
Nagrań: 1109, Postów: 80
12 listopada 2011 o 22:17
Zgłoś do moderacji
a i jeszcze zróbcie coś z tymi spamowiczami bo to już się niesmaczne robi
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
12 listopada 2011 o 23:17
Zgłoś do moderacji
Jak dla mnie ten temat nie ma sensu, gdyż wiele razy było to omawiane, trzeba się z tym pogodzić i koniec
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
12 listopada 2011 o 23:39
Zgłoś do moderacji
Powiem Wam tak: pieprzenie o szopenie. O tym wlasnie jest ten temat.
Jestem nietolerancyjny i proszę to uszanowac!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Konto usunięte
13 listopada 2011 o 06:15
Zgłoś do moderacji
ryszard5123n2n pisze:
Nie Rozumiem jak ludzie mogą być tak obojętni zimni i okrutni za miłe komentarze zablokować kanał,
No, to jest faktycznie okrucieństwo na miarę Hannibala Lectera - blokować kogoś za miłe komentarze!
Na pohybel takim, co blokują! Niech zostaną tylko słitkomciujący lizodupcy!
mcjustyna kobieta, 38
Dobrodzień
Nagrań: 62, Postów: 472
13 listopada 2011 o 08:49
Zgłoś do moderacji
Taaaaaaak..słit komcie są super *--*
Lizodupce teeeż :\
13 listopada 2011 o 19:13
Zgłoś do moderacji
PRZEKAZMY SOBIE ZNAKK POKOJUUUUUU(JAK PAN ZBYSZEK SPIEWA! (SSVISTAK)WŁAŚNIE TAK LUDZIE OBUDZCIE SIE ! BĄDZMY JEDNOSCIA)
tomdzek mężczyzna, 27
Garwolin
Nagrań: 0, Postów: 1257
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
13 listopada 2011 o 21:12
Zgłoś do moderacji
I kochaj blizniego swego jak siebie samego... lub PKP.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Konto usunięte
13 listopada 2011 o 23:37
Zgłoś do moderacji
Musialem zdjac Cie z czarnej zeby odpisac na forum - normalnie co za gloopie zabezpieczenia!!!! TO JA JESTEM TEN NIEDOBRY - DALEM NA CZARNA - BO NIE OGARNIALEM TAKIEJ ILOSCI KOMENTARZY > DZIEKUJE _ DO WIDZENIA!
😛
Edytowano 14 listopada 2011 o 02:36.
zesiu6 mężczyzna, 42
Worthing/Trojmiasto
Nagrań: 179, Postów: 399
13 listopada 2011 o 23:51
Zgłoś do moderacji
Pozdrawiam Pana,,Sir'' nie pisalam ogółem ,czy tylko ty jestes jeden na swiecie ?