Konto usunięte
9 listopada 2011 o 21:10
Zgłoś do moderacji
Jak można coś wpisać w pasek zadań...? eee? To ja jestem debil komputerowy, ale takiej ciemnoty to mi nikt nie wciśnie :-/
Konto usunięte
9 listopada 2011 o 21:45
Zgłoś do moderacji
jak to jest pasek zadań to ja jestem dalajlama ..
zeslaw mężczyzna, 42
Nagrań: 191, Postów: 399
9 listopada 2011 o 22:19
Zgłoś do moderacji
to moze ja wytlumacze o co chodzilo pani w pytaniu....
ona chce nagrac piosenke, ktora nastepnie zrenderuje do formatu audio, aby w movie maker'ze polaczyc ze zdjeciami np i stworzyc z tego film. rejestrator dzwieku windows'a nie sprawdzi sie do tego bo po 1 nie mozna tam nagrac wiecej niz jednej sciezki (wiec zarejestruje albo wokal albo muzyke) a po drugie ow program ma dosc mocne ograniczenia co do dlugosci nagrywanego materialu.
do tego celu nadadza sie natomiast takie programy jak cool edit pro (badz adobe audition), audacity, sonar itp
NiEmY!
Konto usunięte
10 listopada 2011 o 04:52
Zgłoś do moderacji
Ja bym to nazwała wierszem poleceń... ale co ja się tam znam
😃
Konto usunięte
10 listopada 2011 o 04:57
Zgłoś do moderacji
zaakazana pisze:
Dobra , nie rób z tego tematu śmietnika - bo to wkurza , i mnie irytujesz 🙂 Każdy wie , o co chodzi...
Dziecko drogie. Nabijamy się z Ciebie, bo chcemy pokazać autorce tego wątku, że nie powinno się słuchać tajk zwanych "dobrych rad" od osób, które nie potrafią nawet nazwać poprawnie elementów, z których składa się Windows... Twoja niewiedza w tym temacie dokładnie odzwierciedla to, ile potrafisz w temacie nagrywania dźwięku chociażby...
10 listopada 2011 o 08:53
Zgłoś do moderacji
Bardzo mi miło , że się nabijacie
😃 Wgl , mnie to nie bierze
🙂 Dla Twojej wiadomości , toteż dzisiejsza młodzież nazywa to tak jak ja to nazwałam...Nie wiem w czym problem...Masakra
😃 Nagle starsza o kilka latek a juz mnie wyzywa od dzieci hehe
🙂 Śmieszy mnie to
😘 Temat można zamknąć , bo nie bede ( przynajmniej ja ) robiła śmietniczka , i sie kłóciła waląc w klawiaturkę
🙂 W ogóle te wasze wirtualne pogrywki , są powalajace
😃