"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
w grudniu ma byc coma w krakowie 🙂
kolobolo1 pisze:
Jaaaaa....ja mam Kasiu jeszcze dalej 🙁🙁🙁 A Come pokochałam od niedawna ^ ^
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
adzia523 pisze:
ja gdyby było bliżej 🙁
whisper pisze:
kolobolo1 pisze:Jaaaaa....ja mam Kasiu jeszcze dalej 🙁🙁🙁 A Come pokochałam od niedawna ^ ^wiem, w końcu to ode mnie masz ich piosenki 😜W grudniu?? a którego konkretnie?? 😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo pisze:
whisper pisze:kolobolo1 pisze:Jaaaaa....ja mam Kasiu jeszcze dalej 🙁🙁🙁 A Come pokochałam od niedawna ^ ^wiem, w końcu to ode mnie masz ich piosenki 😜W grudniu?? a którego konkretnie?? 😃
a szczerze przyznam ze jeszcze nie wiem! ale chyba na ich stronei jest napisane...
pamietam tylko ze strasznie sobie tym roku za bilety zycza...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
kaspo pisze:A na ostaniej plycie sie nie postarali 🙁no tu Ci niestety rację przyznam... 🙁
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej