5 listopada 2011 o 20:42
Zgłoś do moderacji
no wejdź na swój email, przesla Ci wiadomosc klikniesz i juz.
6 listopada 2011 o 00:47
Zgłoś do moderacji
Ja nie mogę potwierdzić konta poprzez fejsa. Niby wszystko potwierdzone, nagranie publiczne mam a głosować w rankingu nie moge? :c
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
6 listopada 2011 o 11:45
Zgłoś do moderacji
gumowobalonowa pisze:
Ja nie mogę potwierdzić konta poprzez fejsa. Niby wszystko potwierdzone, nagranie publiczne mam a głosować w rankingu nie moge? :c
Coś mi się zdaje, że chciałaś oddać głos na swoje nagranie, a to jest zabronione
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
alavon kobieta
Nagrań: 1, Postów: 1
30 czerwca 2015 o 15:58
Zgłoś do moderacji
a gdzie jest ten e-mail pokazany bo ja nie
wiem 🙂
lissa876 kobieta, 20
Nagrań: 0, Postów: 7
4 listopada 2015 o 18:30
Zgłoś do moderacji
Nie mam Facebooka.Co zrobić, abym dostała te 10 żetonów, jestem nowa i za bardzo nie łapie o co chodzi, ale chciałabym zaśpiewać w bitwach
27 lutego 2016 o 10:46
Zgłoś do moderacji
Witam ja także założyłem konto i niemoge wyslac wiadomosci poniewaz wyskakuje komunikat musisz aktywować konto. A nie dostalem żadnego linka aktywujacego mailem.
zuzannka10 kobieta, 19
Gniezno
Nagrań: 0, Postów: 1
29 lutego 2016 o 10:12
Zgłoś do moderacji
Jak potwierdzić konto? Chcę zaśpiewać w trybie Impreza, tylko nie mam żetonów. Pokazuje mi się informacja o tym że jak potwierdzenie konto dostanie 10 darmowych. Tylko jak potwierdzić konto?
Konto usunięte
6 października 2019 o 17:50
Zgłoś do moderacji
lissa876 pisze:
Nie mam Facebooka.Co zrobić, abym dostała te 10 żetonów, jestem nowa i za bardzo nie łapie o co chodzi, ale chciałabym zaśpiewać w bitwach
też bym chciała ale nie umiem