Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
This is something more.
![]()
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
diamante13 pisze:
Ave maria- Beyonce😉
listen- Beyonce
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
jest taka piekna piosenka angielskiego zespolu "Baltazar - How do You Did"
This is something more.
mart pisze:
diamante13 pisze:Ave maria- Beyonce😉
listen- Beyonce
Ja dokładnie te same. Tylko jesze Beyonce- "Broken Hearted Girl"
This is something more.
This is something more.
monia2405 pisze:
kaspo pisze:jest taka piekna piosenka angielskiego zespolu "Baltazar - How do You Did"A może masz do tego jakiegoś linka, albo mógłbyś mi to na pocztę przysłać? Bo nie mogę tego znaleźć🙁
kaspo pisze:
monia2405 pisze:kaspo pisze:jest taka piekna piosenka angielskiego zespolu "Baltazar - How do You Did"A może masz do tego jakiegoś linka, albo mógłbyś mi to na pocztę przysłać? Bo nie mogę tego znaleźć🙁
obawiam sie ze tytul tej piosenki jest bez sensu i byl to glupi dowcip🙁
This is something more.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej