Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
lokam pisze:
noo dooobra przyznam sie .. Smoleńsk to ja...
ale krzyż to już zesiu sam.. bez mego udziału
![]()
zenek pisze:
Ja nie wiem co ty leczysz bo jeśli nogi to już za późnoa co do gówienek to zacznij zbierać swoje bo jest tu ich chyba całkiem sporo .Pisze chyba bo nie czytam wypocin megalomanów i fantastów twojego pokroju
.A te zabawne diagnozy to za pewne z wyborczej bierzesz czy innej środy ?
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
NiEmY!
![]()
![]()
![]()
afortunadamente pisze:
Zaczęło się od wyciągania kasy, złodziejstwa, kłamstwa, złudzen, a dyskusja jak narazie przeszla w temat polityki...
Czyli w zasadzie nic sie nie zmienilo...
Nie łogariam was wszystkich...
Edytowano 2 listopada 2011 o 00:31.
woyotus pisze:
zenek pisze:
Ja nie wiem co ty leczysz bo jeśli nogi to już za późnoa co do gówienek to zacznij zbierać swoje bo jest tu ich chyba całkiem sporo .Pisze chyba bo nie czytam wypocin megalomanów i fantastów twojego pokroju
.A te zabawne diagnozy to za pewne z wyborczej bierzesz czy innej środy ?
Czyli jednak poglądy polityczne mooocnoo w prawą stronę ?
Zenonie. Pamiętaj, jeżeli wstyd zwrócić się do terapeuty u Ciebie w parafii to zawsze możesz iść do księdza. Zarówno Ciebie jak i jego łączy jedna wspólna cecha. Ewidentnie potrzebujecie miłości którą możecie sobie zapewnić...
NiEmY!
zesiu6 pisze:
A wiesz co Zenek. W sumie to ja moge se byc w tej ekipie. Lepsza Ci ona bowiem niz Twoja ferajna. Wzajemnego dupolizania i rankingopodbijania mlodziezy wczesnie urodzonej. Ja nie mam potrzeby glosowac na Twoja przyjaciolke Netusie, bo zdolna inaczej, na kogos tam, bo bez nogi, a na tamta z nowu bo powypadkowa jest... nie musze tez oklamywac nikogo nieprawdziwymi komentarzami, pisac im jakimy uzdolnionymi wokalistami sa, jak to pieknie sie wpasowuja w kazdy jeden utwor, ktory spieprzyli. Jesli ta Krakowska ekipa sklada sie z ludzi szczerych, oceniajacych umiejestnosci adekwatnie to ja chce byc w tej grupie. Marze wrecz o tym. Przynajmniej nie bede musial sie reklamowac moim nowotworem, zeszlorocznym wypadkiem czy obecna operacja kolana, zeby mnie do rankingu dodawali. I na doladowanie tez pieniadze znajde. Badz pozdrowiony
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej