Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
zenek pisze:
unexpected pisze:zenek pisze:lokam pisze:zenuś w przeciwieństwie do ciebie.. oceniam walory wokalne.. pomijając moja sym i antypatie.. i z caaaałą pewnością.. miną jeszcze eony.. nim dorównasz kaspo ..
to raz..
dwa.. jakoś nie zauważyłem ..(może sa ale nid widziałem).. by kaspo słitkomciował.. śpiewającym inaczej.. u ciebie to nagminne...
bo kaspo to chłopak z wiochy predysponując do roli wielkomiejskie inteligenta i on nie komciuje jak ty to ująłeś śpiewających inaczej bo inaczej nie przygarnęłaby go brać krakowskich intelektualistów;-D .Daruj sobie ten profesjonalny "obiektywizm " na to możesz nabrać kaspo i jemu podobnychnie mam ochoty ci udowadniać,że jest inaczej bo tego nie przyjmiesz do wiadomości ,że kierujesz się jak nie mal wszyscy sympatiami czy antypatiami
uwazam ze wiocha to stan umyslu a nie pochodzenia
prawie pełna zgoda ,ale w jego przypadku jedno i drugie
![]()
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
lokam pisze:
i znoooowuuu piszesz co popadnie bele pisać..
czeeeeekaaam chłopie .. na JEDEN cytat mojej słit komci ..
noo chyba ze już masz takie hobby .. a jak sądze jest to wieeelce prawdopodobne.. ze miast śpiewac.. co raczej ci nie wyjdzie.. postanowiłeś pisac bajki..
zmartwie cie.. to też ci wychodzi podobnie jak śpiew
woyotus pisze:
unexpected pisze:
Iwona dobrze two strescila kilka stron wczesniej ...
No to mi nie pomogłeś....
zenek pisze:
zesiu6 pisze:No to chyba juz czas zaczac sie obrazac! do biegu... gotowi... START!!!
Oj teskno mi teskno do czasu tego, gdy mozna bylo znalezc rozmowce madrego
...
zawsze możesz pogadać sobie do lustraA co do ferajny to zesiu propnuje więcej pokory naprawdę sadzisz ,że nikt nie dostrzegł ,że ty paru innych tworzycie grupę wzajemnej adoracji ? Powiem więcej tworzenie grup nieformalnych to zupełnie normalne zjawisko tylko ... no własnie każdy udaje ,że jest inaczej . Świadczy o tym choćby z masowany zabawny atak twoich kumpli i kumpelek
NiEmY!
zesiu6 pisze:
zenek pisze:zesiu6 pisze:No to chyba juz czas zaczac sie obrazac! do biegu... gotowi... START!!!
Oj teskno mi teskno do czasu tego, gdy mozna bylo znalezc rozmowce madrego
...
zawsze możesz pogadać sobie do lustraA co do ferajny to zesiu propnuje więcej pokory naprawdę sadzisz ,że nikt nie dostrzegł ,że ty paru innych tworzycie grupę wzajemnej adoracji ? Powiem więcej tworzenie grup nieformalnych to zupełnie normalne zjawisko tylko ... no własnie każdy udaje ,że jest inaczej . Świadczy o tym choćby z masowany zabawny atak twoich kumpli i kumpelek
No wiec wymieniam Ci drogi Zenonie z kim, w jakim kontakcie jestem.
Z Makolem w stalym i niemal codziennym
Z Anita sporadycznie wdaje sie w dyskusje i opowiadamy sobie wzajemnie anegdoty.
Z Lukaszem wymienilem kilka zdan
Z Kaspo rozmawialem raz
Z Iwka-kiedys czesciej, teraz od czasu do czasu
Z Mariuszem poza wymiana komentarzy pod nagraniami rozmawialem raz-wczoraj.
A wiec idac tym rozumowaniem, teraz i Ty jestes czescia naszej grupy
Witam Cie serdecznie. Skladka czlonkowska w wysokosci 5 groszy uiszczona musi byc do konca miesiaca.
Numer konta podaje na prajwie
![]()
unexpected pisze:
zenek pisze:unexpected pisze:zenek pisze:lokam pisze:zenuś w przeciwieństwie do ciebie.. oceniam walory wokalne.. pomijając moja sym i antypatie.. i z caaaałą pewnością.. miną jeszcze eony.. nim dorównasz kaspo ..
to raz..
dwa.. jakoś nie zauważyłem ..(może sa ale nid widziałem).. by kaspo słitkomciował.. śpiewającym inaczej.. u ciebie to nagminne...
bo kaspo to chłopak z wiochy predysponując do roli wielkomiejskie inteligenta i on nie komciuje jak ty to ująłeś śpiewających inaczej bo inaczej nie przygarnęłaby go brać krakowskich intelektualistów;-D .Daruj sobie ten profesjonalny "obiektywizm " na to możesz nabrać kaspo i jemu podobnychnie mam ochoty ci udowadniać,że jest inaczej bo tego nie przyjmiesz do wiadomości ,że kierujesz się jak nie mal wszyscy sympatiami czy antypatiami
gdybys byl mądrzejszy dawno bys ustapil a tak nie wiem kto tu podklada sie bardziej
![]()
unexpected pisze:
woyotus pisze:unexpected pisze:
Iwona dobrze two strescila kilka stron wczesniej ...
No to mi nie pomogłeś....
znajde specjalnie dla ciebieznaj ma dobroc xD
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
lokam pisze:
co ja ci poczne.. ze moje cuda są dostępne tyyyylko dla tych zdolnych
barrrdzo mi z tego powodu wszyyyyystko jedno zenuś
zenek pisze:
unexpected pisze:zenek pisze:unexpected pisze:zenek pisze:lokam pisze:zenuś w przeciwieństwie do ciebie.. oceniam walory wokalne.. pomijając moja sym i antypatie.. i z caaaałą pewnością.. miną jeszcze eony.. nim dorównasz kaspo ..
to raz..
gdybys byl mądrzejszy dawno bys ustapil a tak nie wiem kto tu podklada sie bardziej
słuchaj dobry człowieku ,dla mnie jest oczywiste ,że dla ciebie kumpli to ja sie podkładam to oczywiste jesteście lojalna i dobrze zgrana ferajna każdy to widzi tylko nie każdy ma odwagę o tym pisać . Dla ludzi nie związana z grupa krakowska jest oczywiste ,że to wy atakując mnie w tyle genialnych inaczej umysłów robicie za pajaców tym bardziej ,że nie powalacie ani erudycja ani elokwencja jak póki ,co .
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej