Konto usunięte
26 października 2011 o 21:55
Zgłoś do moderacji
tomulek94 pisze:
no to mi wytłumacz na czym to polega a nie pokazyuesz głupie filmiki przepraszam🙂)))
Obawiam się, że dyskusja na temat warunków uzyskania wyróżnienia w postaci nagrania dnia, jest szeroką filozoficzną dysputą. Poziom tego dyskursu byłby poważnie zbliżony tematem do rozważań na temat wymogów dostania się do królestwa niebieskiego czy też rozważania na temat sensu istnienia czy życia. Jest to wielowymiarowy problem który może być przez każdego z użytkowników w zindywidualizowany sposób. Nie da się zatem jednoznacznie stwierdzić które schody zaprowadzą Cię na piedestał.
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
Konto usunięte
26 października 2011 o 21:58
Zgłoś do moderacji
tomulek94 pisze:
dobra dobra nie wymądrzajcie się ktoś bardziej uprzejmy już mi to wytłumaczył wysyłając mi wiadomość temat uważam za zamknięty po to jest to forum żeby sobie pomagać ale wam jak widać się nie chce więc dajcie se siana
Dostałem od kogoś list. Zaadresowany był jest do Ciebie.
(To jest język Angielski -> Proponuję google tłumacz.)
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
Konto usunięte
26 października 2011 o 22:01
Zgłoś do moderacji
Owszem, forum jest po to, by sobie pomagać, ale nie po to, by wyręczać sieroty, które nie wiedzą, gdzie należy kliknąć, aby uzyskać odpowiedź... Pół biedy, jak ktoś pyta o rzecz, do której naprawdę ciężko się dostać, bo jest ukryta. Ale w przypadku, gdy na stronie główniej rankingu wisi jak byk instrukcja obsługi? To jakby w razie pożaru dzwonić na straż pożarną, bo "ok, mam gaśnicę, wisi na ścianie, ale JAK JEJ UŻYWAĆ?"
paulina234 kobieta, 32
Starogard Gdański
Nagrań: 559, Postów: 482
27 października 2011 o 06:31
Zgłoś do moderacji
Kurde zpstawcie go w spokoju. Poprosil o pomoc a my mu tak. Nie przejmuj sie nimi
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen