beata35 kobieta, 48
gdzieś na dolnym śląsku
Nagrań: 275, Postów: 1
26 października 2011 o 21:00
Zgłoś do moderacji
witam kochani jestem tu nowa kto wie czemu jest linia melodyczna śpiewam itd ale po skończeniu śpiewania nie idzie odtworzyć jakby nic nie nagrało sie
beata35x
Konto usunięte
26 października 2011 o 21:36
Zgłoś do moderacji
Proponuję zacząć używać kropek i przecinków. To znacznie ułatwi nam rozszyfrowanie i zrozumienie pani wiadomości
😉.
Wymagają tego także zasady języka polskiego.
Póki co jeszcze zastanawiam się czy: Jest pani tu nowa ale nie wie dlaczego? Czy pyta się nas pani o przyczynę istnienia linii melodycznej ?
🙁(
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
Konto usunięte
26 października 2011 o 21:43
Zgłoś do moderacji
Hahahaa! znów nie mi jedynej się nóż w kieszeni otwiera, gdy widzę tak zaszyfrowany tekst
😃 Zaraz się dowiemy, że owa pani nie wie gdzie jest kropka i przecinek na klawiaturze (w końcu jest tu nowa, kto wie dlaczego?), albo, co już nieraz słyszałam, że ma niemiecką/angielską/hiszpańską klawiaturę i są inaczej znaki zakodowane
😉
Konto usunięte
26 października 2011 o 21:49
Zgłoś do moderacji
anitabednaruk pisze:
Hahahaa! znów nie mi jedynej się nóż w kieszeni otwiera, gdy widzę tak zaszyfrowany tekst 😃 Zaraz się dowiemy, że owa pani nie wie gdzie jest kropka i przecinek na klawiaturze (w końcu jest tu nowa, kto wie dlaczego?), albo, co już nieraz słyszałam, że ma niemiecką/angielską/hiszpańską klawiaturę i są inaczej znaki zakodowane 😉
Jeżeli ktoś ma niemiecką klawiaturę to czy piszę "ä" zamiast "ą" i "ö" zamiast "ó"?
A stawiają przecinki w przypadku posiadania "obco znakowej klawiatury" np długipisem po ekranie ?
😃 ciekawe
😃
tomdzek mężczyzna, 27
Garwolin
Nagrań: 0, Postów: 1257
26 października 2011 o 21:56
Zgłoś do moderacji
Wiecie, coś mi się zdaje że to problem z mikrofonem.
Ustaw głośniej mikrofon, albo..
..czy w ogóle masz mikrofon?
Konto usunięte
26 października 2011 o 22:00
Zgłoś do moderacji
tomdzek pisze:
Wiecie, coś mi się zdaje że to problem z mikrofonem.
Ustaw głośniej mikrofon, albo..
..czy w ogóle masz mikrofon?
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
27 października 2011 o 11:28
Zgłoś do moderacji
beata35 pisze:
witam kochani jestem tu nowa kto wie czemu jest linia melodyczna śpiewam itd ale po skończeniu śpiewania nie idzie odtworzyć jakby nic nie nagrało sie
Podczas nagrywania danej piosenki, linia melodyczna jest słyszalna, gdyż pomaga ona łatwiej trafiać w dźwięki, ale natomiast podczas odsłuchiwania nagranego przez Ciebie wykonu słyszalny jest tylko Twój głos. Dopiero po kliknięciu opcji
zapisz nagranie możesz sprawdzić, czy Twój głos wpółgra z Twoim wokalem, a wtedy usłyszysz te dwa narzędzia
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...