Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
beata35x
![]()
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
![]()
![]()
anitabednaruk pisze:
Hahahaa! znów nie mi jedynej się nóż w kieszeni otwiera, gdy widzę tak zaszyfrowany tekstZaraz się dowiemy, że owa pani nie wie gdzie jest kropka i przecinek na klawiaturze (w końcu jest tu nowa, kto wie dlaczego?), albo, co już nieraz słyszałam, że ma niemiecką/angielską/hiszpańską klawiaturę i są inaczej znaki zakodowane
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
![]()
tomdzek pisze:
Wiecie, coś mi się zdaje że to problem z mikrofonem.
Ustaw głośniej mikrofon, albo..
..czy w ogóle masz mikrofon?

beata35 pisze:
witam kochani jestem tu nowa kto wie czemu jest linia melodyczna śpiewam itd ale po skończeniu śpiewania nie idzie odtworzyć jakby nic nie nagrało sie
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej