26 października 2011 o 19:01
Zgłoś do moderacji
Inni użytkownicy oceniają bardzo surowo nagrania. Jak wysłuchają jedynie początek to od razu wiedzą co napisać. Właśnie tak nie powinno się oceniać.
Dobre ocenianie
1.Słuchamy całego nagrania...
2. ... i oceniamy.
JASNE!???????????????????
mcjustyna kobieta, 38
Dobrodzień
Nagrań: 62, Postów: 472
kaallaa kobieta, 27
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
26 października 2011 o 19:07
Zgłoś do moderacji
Kompletnie się nie zgadzam. Jeżeli ktoś od początku przez całą zwrotke nie trafiał w dzwięki, to po co słuchać dalej? Przecież na pewno nie dostał olśnienia, a raczej słuchu. To samo w drugą strone. Czasami po pierwszych dzwiękach możemy stwierdzić, że coś Nam się bardzo podoba.
😉 Oczywiście nie zawsze, ale czasami tak to działa.
Moim zdaniem temat do zamknięcia.
The end, because I'm falling to pieces.
majkel32 kobieta, 24
Nagrań: 0, Postów: 481
26 października 2011 o 19:12
Zgłoś do moderacji
zgadzam sie z kaallaa
😃
Kochaj serio, zyj bardziej, pragnij mocniej
Konto usunięte
26 października 2011 o 19:20
Zgłoś do moderacji
kaallaa pisze:
Kompletnie się nie zgadzam. Jeżeli ktoś od początku przez całą zwrotke nie trafiał w dzwięki, to po co słuchać dalej? Przecież na pewno nie dostał olśnienia, a raczej słuchu. To samo w drugą strone. Czasami po pierwszych dzwiękach możemy stwierdzić, że coś Nam się bardzo podoba. 😉 Oczywiście nie zawsze, ale czasami tak to działa.
Moim zdaniem temat do zamknięcia.
Jeżeli piszesz wypracowanie z polskiego, i Pani nauczycielka zauważa, że robisz błędy ortograficzne na początku pracy, to czy to oznacza, że ma przestać je czytać i wstawić pałę ;>? I czy ocenia wypracowanie tylko na podstawie błędów ortograficznych czy bierze pod uwagę coś jeszcze?
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
kaallaa kobieta, 27
Warszawa
26 października 2011 o 19:25
Zgłoś do moderacji
Skąd mam to wiedzieć? Czasami mam wrażenie, że właśnie tak jest.
😃
Po prostu chodzi mi o to, że jeżeli ktoś baardzo fałszuje, to raczej nie ma szans, żeby na koniec dostał cudownej przemiany. Tym bardziej, że ja nigdy z nie przymuszonej woli nie zostawiam nikomu jedynek, dwójek raczej też nie. Więc moim zdaniem nikt tutaj nie ma prawa być urażony.
😉 Dodam, że jeżeli kogoś chwale, to zostawiam ocene w połowie nagrania, ale zawsze do końca wysłuchuje, i ewentualnie zmieniam komentarz z oceną jeżeli wysłucham jakieś rażące błędy.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
26 października 2011 o 19:33
Zgłoś do moderacji
Jeju, ale macie problemy. ;O
Ja zawsze daję sześć gwiazdek i jest super.
😘
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
26 października 2011 o 19:36
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
Jeju, ale macie problemy. ;O
Ja zawsze daję sześć gwiazdek i jest super. 😘
😃
nie wszystko złoto co się świeci...
majkel32 kobieta, 24
Nagrań: 0, Postów: 481
26 października 2011 o 19:40
Zgłoś do moderacji
888888 pisze:
bocin pisze:Jeju, ale macie problemy. ;O
Ja zawsze daję sześć gwiazdek i jest super. 😘
😃
haha
😃
Kochaj serio, zyj bardziej, pragnij mocniej
kaallaa kobieta, 27
Warszawa
26 października 2011 o 19:51
Zgłoś do moderacji
Mnie to nie śmieszy, też bym chciała tak "szczerze" oceniać. Ale jak słysze niektórych to tak nie moge.
🙁
30 października 2011 o 15:19
Zgłoś do moderacji
ja tam sądzę że kaallaa ma racje... bo jeśli ktoś od poczatku fałszuje i spiewa tragicznie to po co słuchac tego do konca i sie męczyć... Ja jak oceniam to stawiam na zasade 100 procent szczerości a jeśli mam kogoś krytykować to nie piszę rzeczy ,jtóre sprawiły by mu przykrość tylko delikatnie oznajmiam ,że musi jeszcze troche popracowac nad wokalem...
Nie warto posac ze ktos jest beznadziejny albo ze brzydko spiewa...bo mozna zranic czyjes uczucia a tym samym mozna zabić w nim potencjał do śpiewania...a nauczyc się spiewac moze kazdy!
Konto usunięte
30 października 2011 o 15:28
Zgłoś do moderacji
@greendream - jeśli ktoś ma, jak mówisz POTENCJAŁ DO ŚPIEWANIA, to nie dostaje komentarzy "beznadziejnie"
😛
Jeśli napiszesz mu, że śpiewa brzydko, to zabijesz w nim co najwyżej własne ego i poczucie własnej zajebistości
😃
bellcia kobieta
Nagrań: 5, Postów: 40
2 listopada 2011 o 17:06
Zgłoś do moderacji
Jak dla mnie ktoś jest beznadziejny już tak totalnie to po prostu nie daje oceny xD A tak to zawsze 6 gwiazdek
😃 iSing to tylko zabawa :> a więc jak można ocenić czy zabawa jest dobra czy nie?
😃DD
http://www.arena-albionu.pl/?idpartner=586651
4 listopada 2011 o 14:40
Zgłoś do moderacji
haha dokładnie.... ale nawet jak niektórym sie pisze "delikatnie" to od razu jestes ten zły i niedobry xD.... juz mam z taka jakas dziwna istotą do czynienia...a co do zabicie ego... to nie zgodze sie bo nie kazdy uwaza ze spiewa jakos super ekstra...tylko próbuje... wiec trzeba tez uwazac ze słowami...albo poprostu nic nie pisac i tyle...