asiakwiat kobieta, 26
Opole
Nagrań: 0, Postów: 16
24 października 2011 o 20:55
Zgłoś do moderacji
Wykupiłam opcję dodawania filmików z tuba na ising, ale gdy klikam aby wybrać filmiki, pisze, że nie mam na kanale, a mam 3... o co chodzi?
Asi@
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
24 października 2011 o 21:01
Zgłoś do moderacji
a rzuc link bezposrednio do YT... byc moze film z powodu naruszenia praw autorskich nie jest jako publiczny tylko prywatny
Exciter
pawel mężczyzna, 34
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 222
24 października 2011 o 21:38
Zgłoś do moderacji
Prawdopodobnie dzieje się tak, ponieważ próbujesz dodać nagrania, których nie można wstawiać na inne strony. Aby nagranie pojawiło się na liście na iSing, edytuj film na YouTube i sprawdź czy opcja "Umieszczanie" jest zaznaczona na Tak.
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
Konto usunięte
25 października 2011 o 00:23
Zgłoś do moderacji
Albo kolejny raz konflikt przeglądarki internetowej
😉
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
25 października 2011 o 09:20
Zgłoś do moderacji
ja zauważyłem, że na youtube jak niedaj Boże wpiszesz w nazwę filmu tytuł piosenki i wykonawcę to głupawy automat blokuje z marszu film i zmienia go na prywatny... przynajmniej jeszcze 3-4 miesiące temu tak robił i trzeba się wykłócać z nimi przez formularz kontaktowy, że masz prawa autorskie, bo sam to zaśwpiewałeś
Exciter
asiakwiat kobieta, 26
Opole
Nagrań: 0, Postów: 16
Konto usunięte
31 października 2011 o 19:38
Zgłoś do moderacji
zobacz ile ja mam nagrań z tube i co można ano można wszystko można najpierw otwórz interesujący cię film na youtube a później na ising dodaj film z youtube i dalej już chyba wiesz jak i ten filmik powinien pojawić ci się pierwszy w kolejce do dodania