xbabsi kobieta
Kraków

Nagrań: 8, Postów: 4
24 października 2011 o 15:14
Zgłoś do moderacji
Tak jak w temacie. Pomimo, że mam wykupiony ising plus przy zapisywaniu piosenki i kliknięciu na ikonkę ze znakiem zapytania nie wyskakuje mi okno kontroli pogłosu. Dlaczego?

xbabsi kobieta
Kraków

ame00 kobieta

Nagrań: 20, Postów: 94
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
24 października 2011 o 15:32
Zgłoś do moderacji
Nie posiadam iSing plus, ale dla pewności sprawdź swoją pocztę elektroniczną, bo być może portal także wysyła dla tej usługi link aktywacyjny

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
xbabsi kobieta
Kraków

24 października 2011 o 15:35
Zgłoś do moderacji
właśnie sprawdzałam wszystko i dostałam maila, że moja usługa jest już aktywna, wszystko inne działa prócz tego no i opcji komentowania tylko przez osoby z nagraniem, ale to nie jest dla mnie super ważna sprawa, napisałam już dwie wiadomości z prośbą o pomoc, ale do tej pory nic.
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
24 października 2011 o 15:39
Zgłoś do moderacji
Po lewej stronie jest jeszcze taki kwadracik i musisz na Niego kliknąć i kiedy ujrzysz zielony znak to wiedz, że Twoje nagranie właśnie posiada efekt pogłosowy i śmiało możesz zapisywać

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kuba mężczyzna, 40
Stargard

Nagrań: 0, Postów: 207
24 października 2011 o 15:41
Zgłoś do moderacji
W pakiecie na miesiąc nie ma opcji: Śpiewasz z linią, zapisujemy bez, Kontrola nad siłą pogłosu i Blokada komentarzy. Wszystko jest pokazane na stronie na której wybierasz wersję pakietu: http://ising.pl/sklep/plus/szczegoly/
ising.pl
xbabsi kobieta
Kraków

24 października 2011 o 15:43
Zgłoś do moderacji
Dziękuję za odpowiedź. Faktycznie, mój błąd. Nie doczytałam. Jeszcze raz dziękuję i przepraszam

kuba mężczyzna, 40
Stargard

Nagrań: 0, Postów: 207