anixot kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 29, Postów: 42
3 listopada 2009 o 22:26
Zgłoś do moderacji
Mnie ciekawi jedna sprawa.
TUTAJ znajduje się niby piosenka Bee Gees, ale jednak... nie. Panna postanowiła sobie zaśpiewać coś zupełnie innego. Ciekawi mnie tylko, czy to jest zgodne z regulaminem iSing, bo jak dla mnie to jest łamanie praw autorskich.
Wydaje mi się, że wolno nagrywać tylko te piosenki, które są udostępnione na naszym kochanym portalu (umowa z Zaiksem i takie duperele). Bo w sumie ktoś, kto posiada podkłady mp3 do innych piosenek (tak jak ja) może sobie zaśpiewać co mu się żywnie podoba zupełnie nie przejmując się brakiem danego isingowego podkładu. Bo przecież wystarczy ściszyć samą ścieżkę...
Zachęcam do dyskusji...
😃
I'm woman in love, and I do anything to get you into my world...
How deep is your love?
3 listopada 2009 o 22:28
Zgłoś do moderacji
Oczywiście że jest to niezgodne z regulaminem, ale postaw się na miejscu moderacji. Jak mają sprawdzić wszystkie nagrania nowo dodane?
🙂
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
3 listopada 2009 o 22:28
Zgłoś do moderacji
Zabronione jest tylko wykonywanie utworu jesli chodzi o muzyke, korzystanie z innego podkladu. Tekst mozesz sobie wrzucic swoj.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
3 listopada 2009 o 22:29
Zgłoś do moderacji
nie bojcie sie, przyjdzie kryska na matyska. Uwazam, ze nie powinnas dodawac tego linka. To jawne kablowanie.
Edytowano 3 listopada 2009 o 22:31.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
3 listopada 2009 o 22:30
Zgłoś do moderacji
pawlunio1990 pisze:
Oczywiście że jest to niezgodne z regulaminem, ale postaw się na miejscu moderacji. Jak mają sprawdzić wszystkie nagrania nowo dodane? 🙂
Normalnie... słuchać wszystkich nagrań po kolei.
😃
W Chinach nie byłoby z tym problemów. Za pół darmo zatrudniłoby się kilkunastu obywateli i jeszcze by się nudzili.
😃
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
3 listopada 2009 o 22:31
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
nie bojcie sie przyjdzie kryska na matyska. Uwazam, ze nie powinnas dodawac tego linka. To jawne kablowanie.
Donoszenie... jest odpowiedniejszym słowem.
😃
Chociaż można to również interpretować zupełnie inaczej... może to być zwyczajne... spostrzeżenie.
🙂
3 listopada 2009 o 22:32
Zgłoś do moderacji
Niepotrzebnie dałaś tego linka... To fakt
🙂 Ale z drugiej strony już mnie ciekawi co tam było?
🙂
anixot kobieta, 35
Warszawa
3 listopada 2009 o 22:32
Zgłoś do moderacji
Nie, nie chciałam kablować -.- oczywiście, chciał człek dobrze, wyszło że kabel i w ogóle margines społeczny. Zastanawiało mnie tylko czy na przykład jeżeli pod przykrywką "How Deep Is Your Love" zaśpiewam sobie, dajmy na to acapella "To Love Somebody" tego samego zespołu, to czy to będzie łamanie regulaminu czy nie. A jeśli nalegasz, to link mogę usunąć -.-
How deep is your love?
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
3 listopada 2009 o 22:33
Zgłoś do moderacji
Byl juz taki jeden, co to nazywal pewne czyny 'statystyka".
Trzeba nazywac rzeczy po imieniu.
3 listopada 2009 o 22:33
Zgłoś do moderacji
Linki nie muszisz bo już nie ma nagrania
😃 A capella to ciekawe swoją drogą hmm
😃 Ciekawe, ciekawe.... Na temat Panowie na temat
🙂
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
3 listopada 2009 o 22:34
Zgłoś do moderacji
anixot pisze:
Nie, nie chciałam kablować -.- oczywiście, chciał człek dobrze, wyszło że kabel i w ogóle margines społeczny. Zastanawiało mnie tylko czy na przykład jeżeli pod przykrywką "How Deep Is Your Love" zaśpiewam sobie, dajmy na to acapella "To Love Somebody" tego samego zespołu, to czy to będzie łamanie regulaminu czy nie. A jeśli nalegasz, to link mogę usunąć -.-
Zwrocilem Ci tylko uwage, zeby tamta kolezanka sie potem nie mscila.
Nie wolno tego robic. Ja tak kiedys 'sorry' z bluesowym podkladem w tle nagralem i mi zmazali za lamanie praw autorskich..
Tekst mozesz wrzucic jaki chcesz. Liczy sie tylko podklad
🙂
Edytowano 3 listopada 2009 o 22:35.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
3 listopada 2009 o 22:35
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
Byl juz taki jeden, co to nazywal pewne czyny 'statystyka".
Trzeba nazywac rzeczy po imieniu.
kto to? :S
anixot kobieta, 35
Warszawa
3 listopada 2009 o 22:35
Zgłoś do moderacji
Geez. Nie będę się kłócić. Zadałam konkretne pytanie i o to mi chodziło a nie o to, żeby donieść, nakablować na kogokolwiek. To nie przedszkole, litości
😛
How deep is your love?
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
3 listopada 2009 o 22:36
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
Zwrocilem Ci tylko uwage, zeby tamta kolezanka sie potem nie mscila.
Nie wolno tego robic. Ja tak kiedys 'sorry' z bluesowym podkladem w tle nagralem i mi zmazali za lamanie praw autorskich..
Miałeś już sprawe? Jaki wyrok?