Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
svara pisze:
Tak skompromitowalam sie ...ale tylko z jednego powodu , ze weszlam w dyskusje z Toba .
galaktykaa pisze:
krótko i na temat bardzo dobry mikrofon komputerowy to pojemnościowy i wielokierunkowy czyli 2w1 ja taki mam do laptopa i stacjonarnego i chodzi jak zegarek🙂) Więc pasuje do stacjonarnego i laptopa karta w laptopie ma inne przetworniki dzwieku a stacjonarny tez ma inne i daltego czy podłączy sie w laptopie czy w stacjonarnym taki sam mikrofon to stacjonarny ma lepsze zasilanie w karcie dzwiekowej zintegrowanej niz laptop to tyle pozdrawiam
🙂)
Exciter
Exciter
galaktykaa pisze:
Wiadomo że jak podłączysz mikrofon dynamiczny czy jaki kolwiek mikrofon pod zwykłą karte dzwiękową to będzie chodzić mizernie grożi to też uszkodzeniem mikrofonu lub karty dzwiękowej powstanie sprzężenie na układach i klapa dlatego musisz mieć jakiś zestaw pod usb który wzmocni twój mikrofon oraz karte dzwiękową pozdrawiam🙂)
Exciter
Exciter
katarzynasokol pisze:
Witam.Mam pewien problem,który polega na tym że,po nagraniu piosenki wchodze na "zapisz z podkładem" i wyskakuje mi że pojawił sie błąd.A ja k wezme na "zapisz nagranie",to owszem zapisuje sie ale nie moge go potem odtworzyc.Czyli w skrocie mowiac,piosenka sie nagrywa ale nie moge jej odtworzyc.Czy ktos mi powie co mozna z tym zrobic?
Exciter
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu do naszego katalogu ponowie dodajemy aż sześć nowości – od włoskich klasyków po energetyczne hity! 🎶🔥
Zobacz więcej