"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał.
~ Chamfort
sylivia pisze:
Ja uwazam , że znajomi na portalu Ising do społeczność, która mieści virtualnych znajomych, dzięki nim Ising się rozwija. Oczywiście, że nie sa to ludzie, których znam, tylko staram sie poznac. Na własnym przykładzie doświadczam, że przez wysłanie zaproszenia zaczyna sie znajomość, nie zawsze, ale często . Rozpoczyna sie poznawanie siebie, wymiana doświadczeń, wspólne opisy przeżyć codziennych i to, ze ktoś umila nam czasu, bo jak tak to odczuwam. Czasami wysyłajac zaprosznie otrzymywałam odpowiedz "a my się znamy?" nie nie znamy.. Ja wychodze z zalożenia , ze warto to grono powiększac, bo otrzymuje wiele wiadomośći od tych "wirtualnych znajomych" i miło mi to czytac. Zawsze lubiałam poznawac nowych ludzi. Opowiedź do Twojego pytania, tak znajomi to ludzie, których znamy, a nie nowi uztkownicy, tylko jak ich inaczej nazwać?może poprostuna tym portalu Ci użytkownicy to virtualni znajomi 😉
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 19:27.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej