Konto usunięte
Wrocław
17 października 2011 o 16:33
Zgłoś do moderacji
Kochani!
Bardzo proszę o pomoc
🙂
Czy ktoś może mi polecić jakiś program gdzie będe mogła tworzyć różne fajne rzeczy, będzie tam pogłos
😛 musi być
😃 z możliwością wrzucenia tego na ising
🙂
Dodam ,że miałam Cool Edit pro z crackiem,wszystko było cudownie ale do tej pory nei wiem jak stamtąd przenieść utwór na ising i w dodatku po recoverze systemu , ponownie nie chce mi sie zainstalować
🙁 albo się instaluje jako wersja testowa
🙁((
Z góry dzięki,
Pozdrawiam.
Kaśka
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
17 października 2011 o 16:35
Zgłoś do moderacji
ja działam na audacity
🙂
jak chcesz przenieść na Ising to przez stereomix'a albo wykup pakiet Ising plus i wrzucaj z YouTube
😉
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Konto usunięte
Wrocław
17 października 2011 o 16:39
Zgłoś do moderacji
audacity mam
😃 super tylko widać nie mam pojęcia jak go używac. Ja tam tylko wrzucam podkład nagrywam wokal i zapisuje i nie wiem jak się wrzuca to przez ten program na ising i chyba nie ma tam filtra pogłosu...albo sie myle ?
🙁 mam ising plus
😉
a ten cały stereomix czyli co?
😛 (UWAGA , jestem już cała czerwona)
😃 🙂)))
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
17 października 2011 o 16:41
Zgłoś do moderacji
na privie Ci wytłumacze
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
18 października 2011 o 09:32
Zgłoś do moderacji
zacznijmy od tego, że nie ma w ŻADNYM programie do edycji dźwięku opcji "wrzuć na iSing"... jedyne możliwości to:
1. zrobić sobie z tego filmik z jakimiś slajdami , dodać na YouTube i z YT dodać na iSing
2. nagrać "moja piosenka" przy czym tu się dużo traci na jakości i trzeba umieć z tym pokombinować - w skrócie myk polega na tym, że nagrywając "moja piosenka" odtwarzasz swój utwór na komputerze i w taki trochę amatorski sposób "nagrywa" się on na iSingu
do obu opcji wymagany jest iSing PLUS
Exciter