Witajcie
Tak sobie ostatnio pomyślałam ( chociaż nie wiem czy taki pomysł już padł i zostało to wprowadzone w życie isingowiczów ) abyśmy wspólnie organizowali też spotkania raz na jakiś czas w swoich miastach
Będziemy mogli się bliżej poznać z innymi rozśpiewanymi ludzmi mającymi tą samą pasje
Ja bardzo chętnie oprócz tego ,że nie mogę się doczekać zlotu poznałabym isingowiczów z WROCŁAWIA)))) Co Wy na to ?
[cytat=reffereek]Witajcie 🙂
Tak sobie ostatnio pomyślałam😛 ( chociaż nie wiem czy taki pomysł już padł i zostało to wprowadzone w życie isingowiczów🙂 ) abyśmy wspólnie organizowali też spotkania raz na jakiś czas w swoich miastach🙂
Będziemy mogli się bliżej poznać z innymi rozśpiewanymi ludzmi mającymi tą samą pasje 🙂
Ja bardzo chętnie oprócz tego ,że nie mogę się doczekać zlotu 🙂 poznałabym isingowiczów z WROCŁAWIA🙂)))) Co Wy na to ?🙂[/cytat]
Hej super propozycja co prawda mieszkam daleko Wrocławia jednak często odwiedzam to miasto i mam zamiar tam wybrać się na studia. Uważam że jest to najpiękniejsze miasto w Polsce i bardzo chętnie bym się w nim spotkała z tymi którzy mają takie samo zamiłowanie do śpiewu jak ja🙂 Pozdrawiam🙂))
a czy kto chociaz popatrzyl, ze tego typu tematy sa zakladane w zakladce zloty?
Po co powielac dziesiatki tematow? Chcecie sobie pisac "ja chec tu", "a ja tu", "a ja tam"?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Kaspo, znacznie ciekawszym zjawiskiem są wspaniałe odpowiedzi ludzi w tym wątku niż nieuwaga przy jego zakładaniu
Poza tym, nazwa zakładki jest całkiem odpowiednia z racji tego że w tych spotkaniach chodzi o poznawanie się i integrację
chyba...
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
wszyscy napisza 'ja chce', a potem ze nie dadza rady bo sie pies przeziebil
fantastyczne jest to, że znakomita większość odpwoiedzi na ten post wygląda jak odpowiedź na pytanie : skąd jesteś. Po prezentacji rodzinnego miasta następuje wręczanie buziaków, które chyba należy interpretować jako robienie kaczej paszczy lub innych dziobów.
Powinna być tu wprowadzona inkwizycja Najlepiej hiszpańska
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
6 nowości do zaśpiewania: Vito, Roxie, MODELKI i więcej
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.