Witajcie 🙂
Tak sobie ostatnio pomyślałam😛 ( chociaż nie wiem czy taki pomysł już padł i zostało to wprowadzone w życie isingowiczów🙂 ) abyśmy wspólnie organizowali też spotkania raz na jakiś czas w swoich miastach🙂
Będziemy mogli się bliżej poznać z innymi rozśpiewanymi ludzmi mającymi tą samą pasje 🙂
Ja bardzo chętnie oprócz tego ,że nie mogę się doczekać zlotu 🙂 poznałabym isingowiczów z WROCŁAWIA🙂)))) Co Wy na to ?🙂
[cytat=reffereek]Witajcie 🙂
Tak sobie ostatnio pomyślałam😛 ( chociaż nie wiem czy taki pomysł już padł i zostało to wprowadzone w życie isingowiczów🙂 ) abyśmy wspólnie organizowali też spotkania raz na jakiś czas w swoich miastach🙂
Będziemy mogli się bliżej poznać z innymi rozśpiewanymi ludzmi mającymi tą samą pasje 🙂
Ja bardzo chętnie oprócz tego ,że nie mogę się doczekać zlotu 🙂 poznałabym isingowiczów z WROCŁAWIA🙂)))) Co Wy na to ?🙂[/cytat]
Hej super propozycja co prawda mieszkam daleko Wrocławia jednak często odwiedzam to miasto i mam zamiar tam wybrać się na studia. Uważam że jest to najpiękniejsze miasto w Polsce i bardzo chętnie bym się w nim spotkała z tymi którzy mają takie samo zamiłowanie do śpiewu jak ja🙂 Pozdrawiam🙂))
a czy kto chociaz popatrzyl, ze tego typu tematy sa zakladane w zakladce zloty?
Po co powielac dziesiatki tematow? Chcecie sobie pisac "ja chec tu", "a ja tu", "a ja tam"?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Kaspo, znacznie ciekawszym zjawiskiem są wspaniałe odpowiedzi ludzi w tym wątku niż nieuwaga przy jego zakładaniu 😉
Poza tym, nazwa zakładki jest całkiem odpowiednia z racji tego że w tych spotkaniach chodzi o poznawanie się i integrację 😉
chyba...
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
wszyscy napisza 'ja chce', a potem ze nie dadza rady bo sie pies przeziebil 😃
fantastyczne jest to, że znakomita większość odpwoiedzi na ten post wygląda jak odpowiedź na pytanie : skąd jesteś. Po prezentacji rodzinnego miasta następuje wręczanie buziaków, które chyba należy interpretować jako robienie kaczej paszczy lub innych dziobów.
Powinna być tu wprowadzona inkwizycja 😃 Najlepiej hiszpańska 😉
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "