matti04 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 33
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
30 października 2011 o 16:29
Zgłoś do moderacji
1. Super zaśpiewać.
2. Dobrze zaspamować
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
30 października 2011 o 17:23
Zgłoś do moderacji
No to ja się rozpisze troszeczkę tu no tak sam fakt głos to podstawa ale nie zgodzę się z użytkownikiem / xbakusdaniox /
Ja za pamiętnych dni kilka miesięcy wstecz inne miałem tu konto ja nie mam głosu idealnego i byłem w rankingu dnia na 2 miejscu zostało mi krok do nagrania dnia niestety nie wiem jaki ma to wpływ czy tu są chamscy ludzie bo zgłaszają do administratorów żeby dostać bana kłamią bezczelnie że spam robię i inne jak zobaczysz ogólnie tu na ising jak byś popatrzała to są ciągle te same osoby wygrywają odstęp 10 a 25 dni sprawa jest jasna tu trzeba mieć dobra znajomości u administratorów żeby być w rankingu dnia osoby nie które nie mają głosu a nie da się słuchać dlaczego one są . dane
osoba bierze na litość ale to jest 1 % osób co się udaje naiwnych ludzi na mówić na tanią promocje ja w super markecie !
a wiec podsumują nie radzę ci starać się o ranking dnia i tak nie wygrasz musisz mieć pewien układ a żeby wygrać dużo czasu spędzić przed komputerem ja spędziłem 17 godzin przed komputerem żeby by w rankingu dnia i tak mnie wyprosiły ludzie zazdrośni ze nowy wygrywa i nagle ban na twoim koncie na 24h godziny chamstwo na ta cała sale a wiec dużo do zrobienia przed tobą wiec nie polecam jeśli chcesz to próbuj życzę dużo sukcesów ! agrigole
Konto usunięte
30 października 2011 o 18:09
Zgłoś do moderacji
ban dostałeś za spam.. i żebranie o głosy w rankingu a TO jest zabronione.. było czytać regulamin