lalucci kobieta, 24
Nagrań: 19, Postów: 46
14 października 2011 o 13:23
Zgłoś do moderacji
Witam! Mam problem. Korzystam z mikrofonu wbudowanego w laptopa. Ostatnio jeszcze działał bez zarzutu. Zawsze było mnie dobrze słychać. Dziś wykupiłam iSing PLUS i miałam ochotę nagrać kilka piosenek. Podczas nagrywania zauważyłam, że pasek głośności, który zawsze dochodził do końca, jest na niskim poziomie. Weszłam w ustawienia. Poziom głośności mikrofonu był ustawiony na max, a choć śpiewałam tak głośno jak zawsze, to pasek wyglądał tak, jakbym śpiewała bardzo cicho. Myślę, że rozumiecie o co mi chodzi. Bardzo proszę o pomoc.
kaallaa kobieta, 27
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
14 października 2011 o 13:27
Zgłoś do moderacji
Jak załadujesz piosenke to po prawej stronie masz ustawienia mikrofonu, być może tam masz przestawione.
😜
The end, because I'm falling to pieces.
lalucci kobieta, 24
Nagrań: 19, Postów: 46
14 października 2011 o 13:30
Zgłoś do moderacji
No właśnie weszłam w te ustawienia i tam miałam jak zawsze głośność mikrofonu na maxa, a ten pasek nie był taki wysoki i mocno zielony, tylko był no..taki niski. Rozumiesz?
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
18 października 2011 o 09:39
Zgłoś do moderacji
drogie dzieci... po prawej stronie jest regulacja głośności ODTWARZANEJ piosenki... (jeżeli w ogóle mówimy o iSingowym okienku z piosenką) ... regulacja głośności NAGRYWANIA jest w ustawieniach FlashPlayer'a... a oprócz tego, jeszcze w innym miejscu w windowsie
Exciter