16 października 2011 o 12:05
Zgłoś do moderacji
Naprawdę lubię Was czytać. Błędy fenomenalne. Zaskakuje mnie tylko jedno przecież wystarczy włączyć opcję "sprawdzania pisowni". Choć z tego co widzę nie wszystkim jest ona w stanie pomóc.
Pozdrawiam Isingowiczów : )
Justyś
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
16 października 2011 o 13:08
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
antyfani0talentu pisze😛o 1 . ja dopiero założyłam te konto wiec z kąt mogę wiedzieć czy były czy nie? ;].
.
Wystarczyło wejść w wyszukiwarkę tematów na forum i racja regulamin zabrania powielania tych samych tematów 🙂
Robi! Ale z kąt ona to mogła wiedzieć xD
Przecież tutaj rąbią z ludzi kretynów
😃
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Konto usunięte
16 października 2011 o 14:02
Zgłoś do moderacji
...
A teraz wspaniała autorko tegoż oto wątku, spójrz proszę w tytuł tegoż miejsca, i powiedz proszę, co w nim jest nie tak i jak to się ma do treści twojego postu.
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
Konto usunięte
16 października 2011 o 15:46
Zgłoś do moderacji
Hahaha
😃 Jak widze - pojęcie konformizmu jest wam doskonale znane
😃 Dopóki JA nie zwrócę uwagi na błędy, to nie zostaną one zauważone, a wszyscy jak jeden mąż będą popierać autorkę wątku: "tak tak, masz rację, to niesprawiedliwe, takie okropne komentarze". Jesteście wyjątkowo przewidywalni
😃 Szczególnie Robertas ze swoimi słynnymi odwołaniami do regulaminu
😃
paulina234 kobieta, 32
Starogard Gdański
Nagrań: 559, Postów: 482
16 października 2011 o 18:19
Zgłoś do moderacji
Wiecie co nie chcialo mi sie tu wczesniej pisac ale teraz to juz musze. Po 1 zostawcie w spokoju Roberta. To ze powiedzial co mysli o tym ze ktos powiela tematy to jego spawa wiec juz spokoj z tym.
Po 2 Zostawcie w spokoju autorke tego watku. Bledy ortograficzne jezu ale mi tragedia kazdemu sie zdarza. Ludzie opanujcie sie juz
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
komar106 mężczyzna, 38
Wrocław
Nagrań: 290, Postów: 621
16 października 2011 o 18:57
Zgłoś do moderacji
Może i zdarza się każdemu, ale takie błędy to porażka;P czy jej nie wstyd je popełniać?
http://komar106.wrzuta.pl/
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
16 października 2011 o 19:41
Zgłoś do moderacji
@Paulino, ale przecież nikt mnie tutaj nie atakuje, więc proszę nie stwarzaj problemu
🙂
@Anito to nie ja wymyśliłem regulamin tego forum, ja tylko pomagam go wykonywać
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte
16 października 2011 o 19:59
Zgłoś do moderacji
Wiecie co? Ja się tam cieszę, że inni popełniają błędy ("też mi tragedia, każdemu się zdarza" - cyt. Pauliny), oraz że ortografia nie jest łatwa
😉 Na cudzych błędach można też zarabiać
😉
Konto usunięte
16 października 2011 o 20:00
Zgłoś do moderacji
Wiem, Robert, wiem... Tutaj połowę roboty trzeba odwalać za adminów (zgłaszanie do moderacji, przypominanie, że wątek już był)... Ech, co by Ising bez nas zrobił...
😃😃