9 października 2011 o 09:54
Zgłoś do moderacji
Witam,nie znalazlem podobnego problemu na forum wiec zwracam sie o pomoc.Mam taki problem,robie nagranie,dzwiek jest ok,ale gdy odtwarzam nagranie to obraz z kamerki jest zarejestrowany przez ok 10 sekund a pozniej pojawia sie nieruchomy obraz jakby "stop klatka"i tak za kazdym razem.tu jest przyklad:http://ising.pl/nagranie/15eki0oqcbh,Dzem-Do_kolyski .Tutaj to trwalo 2 sekundy.POMOZCIE!
dziera
czas kobieta
Nagrań: 0, Postów: 3
9 października 2011 o 10:22
Zgłoś do moderacji
no mysle ze to nie jest powod,a kamerka jest ok tylko na tym nagraniu jakies dziwne piksele wyskoczyly
dziera
9 października 2011 o 21:32
Zgłoś do moderacji
mysle ze problem lezy w kodekach. sprobuj zainstalowac najnowszy pakiet k-lite codec i najnowsza wersje flash media. Sprawdz rowniez czy problem wystepuje na innej przegladarce lub w skype-ie czy innym programie ktory pozwala na przechwytywanie obrazu z kamerki
10 października 2011 o 18:04
Zgłoś do moderacji
Mam ten sam problem... Niezależnie od przeglądarki. Posiadam najnowszy zestaw kodeków. Nie wiem co to może być.
Konto usunięte
11 października 2011 o 12:22
Zgłoś do moderacji
wina połączenia internetowego za słaby strumien przesyłania danych i bedziesz miał stop klatke na kamerce wysyłanie internetu musisz miec wysokie pozdrawiam
🙂)
11 października 2011 o 23:07
Zgłoś do moderacji
Tymczasowo używam mobilnego internetu, może jak zmienię na stałe łącze to będzie ok.
Konto usunięte
11 października 2011 o 23:33
Zgłoś do moderacji
To wtedy tak najlepsze stałe łącze,wejdz sobie na jakąś strone internetową i są strony internetowe co możesz przetestować swoje łącze internetowe i wtedy będziesz widział jakie masz przesyłanie internetu i wysyłanie pozdrawiam.
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
13 października 2011 o 13:17
Zgłoś do moderacji
od predkosci netu to tez nie zalezy... mam 10 Mbps i miewalem ten sam problem... tu sie ewidentnie cos dzieje z iSingowym serwerem.. albo jest przeciazony.. albo cos nie do konca na nim chodzi jak nalezy...
Exciter
14 października 2011 o 12:20
Zgłoś do moderacji
Rzeczywiście to nie zależy od prędkości. Zamontowałem stałe łącze (UPC) i problem nadal istnieje. Fakt, że mieszkam w Irlandii, ale to raczej nie ma znaczenia, bo kiedyś nagrywałem przez kamerkę tutaj i wszystko było w porządku.
20 października 2011 o 16:54
Zgłoś do moderacji
exciter pisze:
od predkosci netu to tez nie zalezy... mam 10 Mbps i miewalem ten sam problem... tu sie ewidentnie cos dzieje z iSingowym serwerem.. albo jest przeciazony.. albo cos nie do konca na nim chodzi jak nalezy...
Dokładnie, u mnie to samo, już nerwicy dostaję!
Tylko na tym portalu mi się tak dzieje.
Stałe łącze, wysoka prędkość, dobra kamera i... lipa/
sovers kobieta
Nagrań: 0, Postów: 143
18 września 2012 o 21:00
Zgłoś do moderacji
Jak nagrywasz to po załadowaniu się piosenki wejdź w ustawienia mikrofonu, przejdź w zakładke 'magazyn lokalny', i tam masz 'jak dużo danych... ' to ustaw na maksa
Zaprasz do oglądania moich nagrań =)
kookaina kobieta, 30
Gdynia
Nagrań: 0, Postów: 4
18 września 2012 o 21:36
Zgłoś do moderacji
sovers pisze:
Jak nagrywasz to po załadowaniu się piosenki wejdź w ustawienia mikrofonu, przejdź w zakładke 'magazyn lokalny', i tam masz 'jak dużo danych... ' to ustaw na maksa
Mi to nie pomogło
😕. Łącze mam dobre, stałe, kamerkę też dobrej jakości a zacina mi po paru sekundach ;c
"And tell me how I suupose to feel, when all this nightmares become real..."
kookaina kobieta, 30
Gdynia
Nagrań: 0, Postów: 4
18 września 2012 o 21:37
Zgłoś do moderacji
Weźmy dzidy i chodźmy do administracji iSinga żeby coś z tym zrobili ;0.
"And tell me how I suupose to feel, when all this nightmares become real..."
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
18 września 2012 o 22:38
Zgłoś do moderacji
Mi to wygląda na zawieszanie się kamerki lub zbyt zamulony system operacyjny . Bo wolne łącze powoduje opużnienia w przesyle a nie brak przesyłu .