18 września 2011 o 18:10
Zgłoś do moderacji
Który juror najbardziej wam się podoba?Mi Ania i Kaya.Piszcie
Inga
adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
18 września 2011 o 19:42
Zgłoś do moderacji
Nie rozumiem sensu zakładania osobnego tematu, przez co robi się bałagan. Można by to napisać w tym co jest.
majkel32 kobieta, 24
Nagrań: 0, Postów: 481
24 września 2011 o 19:34
Zgłoś do moderacji
wszyscy ! :d
Ania Dąbrowska może tak mniej ..
Kochaj serio, zyj bardziej, pragnij mocniej
14 października 2011 o 13:20
Zgłoś do moderacji
Mi osobiście najbardziej podoba się Nergal jako juror, poznieważ mowi z sensem i wie o czym mówi.
Na drugim miejscu byłaby Kayah. Anka czasem zabłyśnie, ale rzadko, a Piasek to porażka tego programu.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
14 października 2011 o 14:11
Zgłoś do moderacji
No Wy się nie znacie... Piasek jest spoko jurorem i najmniej głaszcze po główkach. I to mi się podoba!
14 października 2011 o 14:34
Zgłoś do moderacji
Nergal i Ania, kocham ich : > Kayah to taka obojętna, żyje sobie bo żyje, a Piaska nie trawię.
adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
14 października 2011 o 14:54
Zgłoś do moderacji
Nie chodzi o to kto się zna, kto nie. Chodzi o to że każdy ma własną opinię. A co do Piaska to ja jakoś nie widziałem żeby był spoko. Przykład ostatnia bitwa, wziął kolesia, który na 99% odpadnie w odcinku na żywo bo jest irytujący, chamski,a śpiewa tak sobie. Zdecydowanie lepszy był ten drugi, Bartek chyba się nazywał.
14 października 2011 o 16:03
Zgłoś do moderacji
Nawiąże właśnie do tego wyboru Piaska. Wybrał zawodnika, który dla mnie wydaje się zbyt pewny siebie, jest " cwaniakiem " takie jest moje zdanie, od początku wydawał mi się " inny ". Ja również stawiałabym na tego drugiego - Bartka.
Nie ganiaj za ludźmi, bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko
Odpowiedni ludzie, ci którzy pasują do Twojego życia,
Pojawią się sami i zostaną.
czech mężczyzna, 22
Lublin
Nagrań: 9, Postów: 2
15 października 2011 o 21:20
Zgłoś do moderacji
Ania i Kayah najlepsze, potem Nergal a na końcu Piasek.
Miłek.
Czy ty wiesz, że JA tu jestem?
czech mężczyzna, 22
Lublin
Nagrań: 9, Postów: 2
15 października 2011 o 21:22
Zgłoś do moderacji
dajana1000 pisze:
Nawiąże właśnie do tego wyboru Piaska. Wybrał zawodnika, który dla mnie wydaje się zbyt pewny siebie, jest " cwaniakiem " takie jest moje zdanie, od początku wydawał mi się " inny ". Ja również stawiałabym na tego drugiego - Bartka.
Popieram.
Miłek.
Czy ty wiesz, że JA tu jestem?
netyrii kobieta, 27
Łódź
Nagrań: 34, Postów: 9
17 października 2011 o 21:29
Zgłoś do moderacji
magdatrafis pisze:
Mi osobiście najbardziej podoba się Nergal jako juror, poznieważ mowi z sensem i wie o czym mówi.
Na drugim miejscu byłaby Kayah. Anka czasem zabłyśnie, ale rzadko, a Piasek to porażka tego programu.
całkowicie się z tym zgadzam
17 października 2011 o 22:03
Zgłoś do moderacji
ja powiem tak. wszyscy "tworzą" ten program. wg mnie bez jednego z nich to już nie byłoby to samo tak jak np mam talent bez Wojewódzkiego. osobiście podoba mi się jak Nergal i Piasek oceniają. ale dziewczyny też mówią z sensem
donhuan mężczyzna, 86
Nagrań: 1, Postów: 1574
22 października 2011 o 15:31
Zgłoś do moderacji
Władysław Łokietek,Kazimierz Wielki,Jan III Sobieski i Michał Korybut Wiśniowiecki to najlepsze jury tego programu.....