10 września 2011 o 17:54
Zgłoś do moderacji
Ta dyskusja też nie zbojkotuje facebook'a, portal społecznościowy jak portal, tylko popularny na ogromną skalę.
Nie musisz tam podawać prawdziwych danych... BA! Możesz nawet założyć sobie osobną skrzynkę mailową, żeby na tym "nowym" mailu założyć facebook'a. Złodzieje mogą ukraść Ci tylko to co im udostępnisz. Trzeba tylko korzystać z takich rzeczy z głową, a nie wrzucać na tablicę hasło do swojej bankowości internetowej.
Świat idzie do przodu, pewnie faktycznie kiedyś trzeba będzie się zalogować na facebook'u żeby kupić ziemniaki, ale czy to tak naprawdę będzie złe?
Może za każdy zakup ziemniaka będzie się dostawało jakieś punkty do programu lojalnościowego i będzie później można za nie odebrać jakąś nagrodę? W tym kierunku zmierza świat, deal with it!
😉
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
14 września 2011 o 19:42
Zgłoś do moderacji
lepszy facebook niż NK
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
14 września 2011 o 20:19
Zgłoś do moderacji
A ja zgadzam się z rockman! To już przesada. Facebook opanował już chyba trzy czwarte netu. Nie mam zamiaru zakładać konta tylko po to, żeby móc w pełni korzystać z innych stron.
weronikanna
15 września 2011 o 09:31
Zgłoś do moderacji
dla mnie facebook to promowanie siebie bardziej niz na nk czy na fotce ...
co do logowania na innych stronach no to porazka zeby dodac kogosdo rankingu gdzies czy cos trzeba konto na facebooku miec...
masakra ale kazdy orze jak moze a oni kasy zbijaja na pewno od zalogowanych znaczy zarejestrowanych osob
Mary