Witajcie. Jako, że nasz forumowy kolega Łukasz, znowu się przyłożył i postanowił zorganizować ten zacny konkurs, zdecydowałem, iż nie może się on odbyć bez mojego udziału w nim. ;> Tak więc jako honorowy obywatel portalu iSing, pragnę złożyć w temacie tym swe skromne głosy.
B.W1 (Best Wokalistka) -->
jadwiga
Dziewczyna z iSinga, która zaszła daleko i zajdzie jeszcze dalej. Ciężko pracuje i walczy o swoje, co daje rezultaty. Występ w jednym z telewizyjnych programów muzycznych, nawiązanie współpracy ze znanym w Polsce zespołem, mnogość wyróżnień na iSingu i niewyobrażalny, niecodzienny talent. Justyna zasługuje na ten tytuł.
B.W2 (Best Wokalista) -->
Wojtasinskiii
Pamiętam go jeszcze z czasów początku portalu. Już wtedy był dobry i dość charakterystyczny, jednak zdarzały się błędy i wpadki. Posłuchajcie jego nagrań teraz - każde jest idealnie dopracowane. Praca i droga jaką wykonał na tym portalu, sposób w jaki się rozwinął nie pozostawiają mi większych wątpliwości i według mnie to właśnie jemu należy się tytuł najlepszego wokalisty.
B.I (Best Interpretacja) -- >
Keine Grenzen czyli Ja cie krence - Młynarczym & Filipzkonopi
Totalny odjazd! Piosenka niegdyś reprezentująca nasz kraj na Eurowizji została wykonana przez tych przeutalentowanych iSingowiczów w odniesieniu do tego ów portalu. Zaprezentowali swój własny tekst i pogodzili nim wielu zwaśnionych użytkowników. Śmietanka z samego wierzchu. Nie widzę opcji, aby w tej kategorii zwyciężył ktoś inny.
B.A (Best piosenka Autorska) -- >
Drzwi - Kaspo
Niby półautorska, bo podkład zapożyczony, ale w mam nadzieję, że takie też się liczą. Kasper nutą tą zaprezentował w prosty sposób pewien obszar życiowej codzienności. Masa żalu, goryczy, chamstwa, nienawiści, skryta w jednej niewinnej piosence. Niewątpliwie należy się wyróżnienie.
B.D (Best Duet) -- >
Mijamy się tusienka89 & M1hoo25
Przyznam szczerze, gdy pierwszy raz usłyszałem to wykonanie, nie byłem jakoś wielce zachwycony, jednak zapadło mi w pamięci tak bardzo, że wróciłem. Wróciłem i słuchałem w kółko. Potem wróciłem znowu i znowu... i wracał będę dalej. Michaś i Tuśka odwalili kawał naprawdę dobrej roboty!
B.W (Best Wideo) -->
Rihanna - Only Girl (In The World) - Cover by Virtual Marriage
Tutaj innego rozwiązania być nie może. Klip ten jest totalnym mistrzem, jeśli chodzi o ranking dnia. Nagranie zostało wrzucone po godz. 19 i w ciągu zaledwie 5 i pół godziny(!) zdołało wyprzedzić wszystkie propozycje znajdujące się w rankingu i wisieć na głównej dnia następnego. Nikt nigdy nawet nie zbliżył się do tego osiągu!
B.O (Best Osobowosc) -->
M1hoo25
Całokształt jego pracy na iSingu w ostatnich miesiącach prezentuje się niezwykle rewelacyjnie! Wiele nagrań dnia, sympatia użytkowników, talent, kreatywność i to jak zajebistym jest człowiekiem nakazują mi polecić chłopaka i zgłosić jego nominację do walki o ten tytuł.
B.K.S(Best Karaoke Song) -->
Bananowy Song - Vox
Baaaaardzo prosty wybór. Absolutny Hit Sezonu! Jakiś czas temu Kaspo i Salo wykonali ten utwór w ekskluzywnym apartamencie Kaspra, będąc pod delikatnym wpływem procentów. Od tamtego czasu otwór ten jest wykonywany na każdym iSingowym karaoke i za każdym razem rozpie*dala totalnie!