Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
lukaszseminara pisze:
Bocin!.. klub solo mial byc wprowadzony od wrzesnia... ale ising stwierdzil ze takie cos sie nie pojawi bo to ma byc portal dla zabawy a nie zeby wyludzac pieniadze od ludzi.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
lukaszseminara pisze:Bocin!.. klub solo mial byc wprowadzony od wrzesnia... ale ising stwierdzil ze takie cos sie nie pojawi bo to ma byc portal dla zabawy a nie zeby wyludzac pieniadze od ludzi.
a napisałeś, że ten portal jest dla zabawy, a ja z dnia na dzień przekonuję się, że nie tylko, bo na tym portalu od dłuższego czasu rozpoczęły się takie niezdrowe rywalizacje 🙂)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
ja sie akurat swietnie bawie.. 😃..
zauwazylem nawet ze mnie ktos juz kopiuje.. 😃
bocin pisze:
lukaszseminara pisze:ja sie akurat swietnie bawie.. 😃..zauwazylem nawet ze mnie ktos juz kopiuje.. 😃Ja? 🙁Ja też się bawię dość dobrze. 🙂
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!