Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
plagadrwin pisze:
ryczek pisze:
Szczerze mówiąc to myślałem że ja wygram
No ale cóż.....
Nie wiedziałem że taka osoba jak GWIAZDECZKA istnieje
GRATULACJE ! xD
Jest następny konkurs i nie możemy się poddawać
Trzeba walczy do upadłegoaż do utraty możliwości
Nie możemy się Poddawać !
Na pewno przyjdzie za niedługo na nas czas... nawet nie wiem kiedy
Przynajmniej na niektórych
A tak poza nawiasem to jestem zdziwiony że takie profile jak gucio25 czy zaxmen Kasia weźmie pod uwagęi ich doceni
Nie że chciałbym ich obrażać ale moim zdanie po odsłuchaniu tych dwóch wykonań doszedłem do wniosku, że to jest POPELINA !
Przepraszam za te słowa ale taka jest moja opinia
Musicie się zgodzić z krytyką.
Dziękuję i Pozdrawiam
jeśli chodzi o dwa męskie wyróżnione nagrania poza szanownym coachem to chciałam zauważyc że zostali zauważeni ze względu na to że traktują to co robią jak świetną zabawę tworząc tak że niejednego zaskakująrap zaxmena to szok :d ale mnie zaskoczyło to akurat pozytywnie
ciesze sie że ich zauważyła
tacy ludzie też powinni być doceniani
Joachim
wlodi79 pisze:
DO RYCZKAa ja sie z toba nie zgadzam-widocznie (jak to nazwałes POPELINA skad to wziołes heeeeee ) była lepsza od ciebie i Kasia ich wyróżniła-zazdrosc ci d.... sciska taka prawda
ragazzo occhi cielo.
Joachim
![]()
ryczek pisze:
wlodi79
Nie... Nie wiesz co o tym myślę i czy mnie zżera ... więc nie mów za mniepo prostu napisałem co o tym myślę
Chyba nie wiesz co to opinia, krytyka
Joachim
![]()
ryczek pisze:
no dobrze zgadzam się też z wami po trochu że wzięła te co były takie na luzie i z wygłupami ale nie mówcie że jestem zazdrosny... wiele już przeszedłem i umiem z tym walczyć
Jest następny konkurs !
![]()
Joachim
![]()
ryczek pisze:
to już moja sprawa...
Nie pisz proszę z taką nienawiścią
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej