Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
plagadrwin pisze:
ryczek pisze:🙁
Szczerze mówiąc to myślałem że ja wygram 😕
No ale cóż.....
Nie wiedziałem że taka osoba jak GWIAZDECZKA istnieje 🙂
GRATULACJE ! xD
Jest następny konkurs i nie możemy się poddawać 😃
Trzeba walczy do upadłego 😃 aż do utraty możliwości 😃
Nie możemy się Poddawać !
Na pewno przyjdzie za niedługo na nas czas... nawet nie wiem kiedy 😛
Przynajmniej na niektórych 😃
A tak poza nawiasem to jestem zdziwiony że takie profile jak gucio25 czy zaxmen Kasia weźmie pod uwagę 😕 i ich doceni 😕
Nie że chciałbym ich obrażać ale moim zdanie po odsłuchaniu tych dwóch wykonań doszedłem do wniosku, że to jest POPELINA !
Przepraszam za te słowa ale taka jest moja opinia 😕
Musicie się zgodzić z krytyką.
Dziękuję i Pozdrawiam
jeśli chodzi o dwa męskie wyróżnione nagrania poza szanownym coachem to chciałam zauważyc że zostali zauważeni ze względu na to że traktują to co robią jak świetną zabawę tworząc tak że niejednego zaskakują 😃 rap zaxmena to szok :d ale mnie zaskoczyło to akurat pozytywnie 😃 ciesze sie że ich zauważyła 😃 tacy ludzie też powinni być doceniani 😃
Joachim
wlodi79 pisze:
DO RYCZKAa ja sie z toba nie zgadzam-widocznie (jak to nazwałes POPELINA skad to wziołes heeeeee ) była lepsza od ciebie i Kasia ich wyróżniła-zazdrosc ci d.... sciska taka prawda 🙂
ragazzo occhi cielo.
Joachim
ryczek pisze:
wlodi79
Nie... Nie wiesz co o tym myślę i czy mnie zżera ... więc nie mów za mniepo prostu napisałem co o tym myślę
Chyba nie wiesz co to opinia, krytyka
Joachim
ryczek pisze:
no dobrze zgadzam się też z wami po trochu że wzięła te co były takie na luzie i z wygłupami ale nie mówcie że jestem zazdrosny... wiele już przeszedłem i umiem z tym walczyć
Jest następny konkurs !
Joachim
ryczek pisze:
to już moja sprawa...
Nie pisz proszę z taką nienawiścią 😕
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!